Rakas Suomen Jääkendomaajoukkue

Teillä on tänään peli. Voidaanko sopia, että ette voita Venäjää tänään?

Jos kuitenkin voitatte, niin voidaanko sopia että voitatte sen normaalin peliajan puitteissa? Sydämeni ei kestää enää sitä typerää ensimmäisen erän ihmettelyä ja pelin viemistä aina rankkarikisaan asti. 

Jos kuitenkin viette sen pelin rankkareihin asti, niin voidaanko sopia että annatte sen pikkujannun (nimeä en muista, se 19-vuotias amislaisen näköinen) tehdä ne rankkarit, ja joukkueen parhaimman näköiset miehet katsovat rankkarit ilman paitaa (vatsalihakset, juu nou)? Ja voitatte sitten jos sinne asti mennään.

Jos kohtaatte Ruotsin finaalissa, voidaanko sopia että Suomen media ei uutisoi seuraavien päivien ainaka lainkaan vuoden 1995 mestaruudesta ja siitä miten se otettiin nimenomaan Ruotsia vastaan?

Jos kuitenkin uutisoivat, voidaanko sopia että Mikko Koivua ei verrata jatkuvasti Saku Koivuun?

Jos kuitenkin verrataan, niin tehdään se mieluusti niin että miehet ovat samassa kuvassa ilman paitaa. Ruutu ja Lepistö voidaan ottaa siihen samaan kuvaan myöskin.

Hieman ehkä nyt harhauduin. Meidän piti sopia että ette voita tänään.

Mutta jos kuitenkin voitatte. Ja pelaatte finaalissa Ruotsia vastaan. Niin voidaanko jotenkin sopia että voitatte sen ottelun? Sillä en vain kestä jos Hannu Hanhet vievät kullan. Kulta ei sovi keltaisen paidan kanssa yhteen sitten lainkaan.

Ja ennenkaikkea, voidaanko jumalauta sopia että yhtään ainoaa kertaa ette soita Den glider iniä ettekä Ihanaa leijonat ihanaa? Oikeasti saatana. Ei ker-taa-kaan. Sitä paitsi Mertaranta saa varmasti sydänkohtauksen jos menette ja voitatte.

Ajatelkaa nyt vähän ennen tämän päivän peliä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *