Resepti hauskalle lomalle

Otetaan yksi osa wappumieltä keskelle pääsiäistä, yksi osa aurinkoista keliä ja yksi osa ystäviä. Tästä pitäisi rakentua aika itsestään hauska neljän päivän loma, niin sanottu pre-wappu.

imag0320-1.jpg

Mausteiksi seokseen laitetaan vähän epävireistä musiikkia, taksikuski jonka pikkuveli on asunut ylläolevassa talossa samassa huoneessa kuin minä (ikkuna on tuossa toisessa kerroksessa parvekkeiden oikealla puolella) sekä hirvittävä terassiarvonta jonka tuloksena unohdetaan koko terassisuunnitelma ja ollaankin yllättäen loppuviimein Amassa.

imag0324-1.jpg

imag0329-1.jpg

Tässä välissä ihmetellään sitä miten outoja miehet ovat. Auttakaa mua ymmärtämään miten seuraava tapahtumaketju voi olla minun syyni:

Minä poistun baarista A, koska minua väsyttää. Herra X singahtaa baarista B baariin A ja soittaa että missä sä olet. Sovitaan että nähdään baarissa C noin ihan sitten kohta. Herra X päättää kuitenkin mennä takaisin baariin B. Jono sinne on pitkä, joten hän onnistuu jotenkin kiipeämään aidan yli ja päätyy poistetuksi koko baarista B. Hän tulee baariin C, ja jotenkin onnistuu syyllistämään minua tästä koko jupakasta. Auttakaa nyt ymmärtämään, miksi tämä oli minun syyni? Alunperinkään en luvannut olla baarissa A, sanoin vain että saatan olla siellä, ehkä.

Onneksi tämän päivän loikoilut nurmikolla auringossa ja kaverin tupareissa matolla vähän piristivät mieltä.

imag0335-1.jpg

imag0342-1.jpg

imag0346-1.jpg

Ihanien ihmisten seura pelasti kyllä tämän reseptini. Erityisesti tiiti, joka vaan on paras. Mutta tule jo hetkeksi arki, ettei tarvitse ottaa tänne kausikorttia:

imag0321-1.jpg

Ja tule jo hei juttelemaan mulle mun oma parhausmies. Ok?

Kommentit (2)
  1. Hitto! Meinasin just. Entäs B ja ))))? 🙂

  2. Aww, ite oot <3 (Pitää käyttää tota sydäntä, kun superparhaudelle ei jostain syystä ole näppärää hymiötä. Ja ennen kuin kerkeet, se EI ole se, joka alkaa B ja viiva.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *