Tykkäysasia(t)

Tykkäysasia 1. Työpaikan aamupala.

Mun työpaikalla syödään yhdessä aamupalaa joka perjantai (tai torjantai, kuten esim. tänään). Meitä on siellä noin 10 paikalla, riippuen siitä että missä kukin on viipottamassa. Pöydän ääressä puhutaan kaikesta maan ja taivaan välillä, nauretaan ja toki syödään sitä aamupalaa. Pääsiäisen kunniaksi tänään aamupalalla oli Kindereitä, ja niitten yllätysten kokoamisesta saatiin yllättävän paljon hupia irti. 

imag0305-1.jpg

Tykkäysasia 2. Pappa mun takana Alkon jonossa.

Kävin iltapäivästä täydentämässä wappu/pääsiäisjuomatilannetta lähialkossa, ja mun taakse jonoon kassalle tuli ehkä noin 90-vuotias pappa joka alkoi aivan hävyttömästi flirttailla. Ihan parasta, mahtavaa läpyskää 😀 Eniten parasta oli ehkä kuitenkin se, kun se pappa totes että sen pitää harjotella tätä läpyskänheittoa kun sen ikäiset mammat on niin nirsoja ettei mikä tahansa line uppoa.

Tykkäysasia 3. Jenni Vartiainen.

Oon tässä pari päivää kuunnellut Jenniä putkeen, ja Seili-biisi saa vaan aina kylmät väreet menemään pitkin niskaa. Oioi, huomenna olis Jennin keikka Tampereella mutta piru kun on muita suunnitelmia. Ehkä ne muuttuu, ei voi tietää vielä.

imag0294-1.jpg

Tykkäysasia 4. Itsepetos.

Väitän sitkeästi itselleni että en valita tänään mistään ja tänään on onnen päivä. So far, so good. Katotaan sitten kun pumpissa pudotan taas painot naamalleni.

Tykkäysasia 5. Lörttöpaita.

H&M on jotain hyvääkin tehnyt, nimittäin tämän lörttöpaidan. Voi hautautua syvälle sen syövereihin eikä näy jenkkakahvat. Ehkä parhautta.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *