Vääryyttä perkele, minähän olen uhri tässä! - vol2

Eilen oli puhetta niistä rutiineista. Arkirutiinien kyljessä mulla kulkee tiiviisti liikuntarutiinit. Lähinnä sillä että olen päässyt siihen pisteeseen että sitä liikuntaa on saatava, muuten ei hyvä heilu. Tulee löysä ja huono olo, jos ei pääse vähän hikoilemaan. Avasin tuossa pari päivää sitten mun salini uuden kiiltävän kesäjumppa-aikataulun ja meinasin saada slaagin. "Tähdellä merkityt tunnit jäävät pois ohjelmasta 20.6.". Katsoin sitä listaa, tutkin ja kiroilin että on se nyt perkele kun mun lempitunnit jää kaikki pois, tämähän on VÄÄRYYS. Minä olen nyt uhri, ajattelin ja naputin terhakkaan ja pörheän palautemeilin. (Mutta koska olen kiltti, laitoin sinne loppuun vielä kiitokset niille erityisen ihanille ohjaajille, ettei tule paha mieli kun minä lähetän vähän kitkerää palautetta).

"Huomasithan, että vain ne tunnit joiden perässä on *, jäävät pois? Les Mills tuntien perässä on se rekisteröity-merkki."  Että ihan suotta panikoin...

Minähän olen ihminen, joka kirjottaa tulevan parin kolmen viikon treenit kalenteriin, ja säätää elämäänsä niiden mukaan. "Kaverin tuparit on lauantaina, joten jos sitten tämä viikko treenattaisiinkin näin, niin voisin pitää sunnuntaina lepopäivän jos on krapula." Ja sitten saattaa hyvin käydä niin että en juopottele, koska perjantain treeni jäi väliin joten pitää päästä sunnuntaina.

Treeniviikko voisi mennä jotakuinkin näin:

Maanantaina gymcircuit ja venyttely. Tiistaina BodyJam, keskiviikkona kahvakuulaa/sali. Torstaina BodyPump ja/tai BodyJam, perjantaina ei välttämättä mitään. Lauantaina kahvakuula, sunnuntaina sali tai BodyPump. Joitakin joskus korvataan jollain, ja yritän saada viikottaisen hieronnan tuupattuavinguttuakerjättyä perjantaille, jotta se olisi sillä syyllä mainio vapaa päivä. Aerobista liikuntaa pitäisi lisätä, ja yritän tuupata sitä tuonne sinne tänne käymällä välillä BodyCombatissa.

Mutta sitten on helvetti irti, jos pitääkin työmatkalle. Joku nyt voisi väittää että aina voi käydä lenkillä tai muuta, ei ole paikalla väliä. Mutta kun on väliä! Pitää päästä salissa tietylle paikalle, pitää ottaa se lappu sieltä masiinasta mennessä, pitää saada tunkea kamat pukkarin koppiin, pitää saada raahautua raput ylös kotiin lähtiessä, pitää saada kävellä Hämeenkatua ja olla salaa vähän ylpeä itsestään että hah, minäpä olin KAKSI tuntia liikkumassa te kaikki terassilla istuvat lortot. Rutiinit, hate them. Ensi viikolla menee ti-to reissussa, joten pitää vaan sitten tosiaan ottaa lenkki ja lihaskuntoilla ja joogailla hotellihuoneessa. Ärf.

Kommentit

tiiti
ite puin

Tarkkasilmä-Sanu, se ois ehkä sun intiaaninimi. Mutta siis oiskai se nyt jumalauta väärin ja luonnontonta kävellä koti-sali-matkaa jotain _eri_ reittiä!? Jotain rajaa nyt!

sanumaria

No niin olis. Siinä menee pasmat sekaisin! Sitten pyörii vaan kotona ihmeissään että mitä helvettiä just tapahtu.

Mulla on aivan sama salirutiini. Pitää käydä 3-4kertaa viikossa salilla. Jos on jotain tiedossa jonain päivinä, muu viikko pitää laittaa salitreenien mukaan, tämä tarkoittaa sitä etten vaan sovi mitään treffejä kavereiden kanssa. Jonain torstaiaamuna sitten aurinko paistaakin tosi kauniisti ja kaikki hehkuttaa että töiden jälkeen mennään istumaan puistoon/terassille. Noh, sattumalta ti ja ke onkin mennyt vaikka flunssassa ja lauantaina on tiedossa bileet (joten sunnuntaina EI voi treenata), niin menenkö puistoon kavereiden kanssa vai puolikipeenä salille? No salille. Koska jos en mene, vatsa on plörö ja selluliitti ihan sattuu ja kaksari on aivan kamalan suuri.

Ja sitten on salilla kehtaavat laittaa lukkariin arki-iltaisin klo 17-18 jotain muita kuin "mun" tunteja, niin mitä mä sitten teen?? pitääkin mun alkaa käydä vieraissa jumpissa? Tai töiden jälkeen kotiin ja sitten vasta salille? Eijei, aina pitää lähteä töistä klo 16.30-17.30 salille suoraan. Ja siellä pitää olla NE jumpat.

Hassua että kaikesta tästä treenaamisesta huolimatta mulla on ei ole Gisele Bündchenin vartaloa.

sanumaria

Tota vartalohommaa määkin ihmettelen. Ja on ehkä parasta että on muitakin yhtä tiukasti samoissa jumpissa samoihin aikoihin käyviä ihmisiä. Joiden elämä menee sekaisin jos jumppa alkaakin puoli kuusi eikä puoli viisi..

tiiti
ite puin

Vinkkinä,  Gisele Bündchenin tai muiden keräämänne viattomien sivullisten vartalot säilynevät parhaiten kylmässä.

sanumaria

Siellä missä jätskikin pidetään?

Kommentoi