Vääryyttä perkele, minähän olen uhri tässä!

Minä olen rutiinieni orja. Jos arkipäivä lähtee aamusta menemään väärin, olen taatusti koko päivän äkäinen kuin opossumi ja piikikäs kuin siili. Lisäksi mua ottaa takuuvarmasti päähän. 

Sängystä noustaan kahden torkutuskerran jälkeen, ei aiemmin, ei myöhemmin. Sitten haparoidaan kohti keittiötä ja pistetään kahvit valumaan. Kahvin valmistuessa mennään suihkuun. Seuraavaksi jumitetaan sohvalla kone sylissä, juodaan kahvia ja selataan läpi pyhä kolminaisuus: Ilta-Sanomat, Iltalehti ja Daily Mail. Ei lueta vielä, se säästetään töihin kahvitauoille. Ensimmäisen kahvituopin jälkeen puetaan ja vaihdetaan asu noin kaksi kertaa. Sitten pakataan salikamat (jos tämän tekisi aiemmin, jotain jäisi. siitä katastrofipotentiaalista lisää huomenna) ja haetaan lisää kahvia. Jälkimmäinen tuopillinen juodaan puoliväliin samalla kun meikataan. Mikäli tässä vaiheessa kaataa kahvia paidalle, vaihdetaan vielä kerran vaatteita.

imag0388-1.jpg

Hampaat pestään juuri ennen lähtöä, ja tässä on toki aina se hammastahnaa-paidalla-optio. Tosin tässä kohtaa laitetaan kaulaan yhden sijasta kolme huivia ja toivotaan että hammastahnat saa rapsutettua irti paidasta salaa lounaalla. 

Töihin kävelen aina samaa reittiä, samat liikennevalot, samat kohdat kadunylitykseen. Töistä kotiin on kaksi vaihtoehtoa, joista toinen sisältää salimatkan ja toinen ei. Samaa on kuitenkin lähes aina se, että poikkean Sokoksen ruokaosastolla ostamassa lähes samoja ruokia. Setti vaihtuu noin parin viikon välein. Tällä hetkellä kotiin kulkeutuu lihatiskistä pihvi, maitohyllystä rahkaa, limsaosastolta laittikokispepsiä ja hedelmäosastolta viinirypäleitä ja passionhedelmiä. Ostosten hinta vaihtelee ostetun pihvin ja passionhedelmien kilohinnan mukaan. 

imag0390-1.jpg

Kotona ensin kipataan avaimet, aurinkolasit ja mp3soitin kippoon, sitten mennään tekemään ruokaa. Sitten jumitetaan sohvalla kone sylissä ja kuunnellaan Spotifystä samaa soittolistaa, katsotaan Arvostelemunillallista ja neljäthäät tai jotain muuta huonoa sosiaalipornoa, puoli kympiltä suihkuun ja puoli yksitoista petiin. Miniläppäriltä vielä luetaan blogit, käydään lehdet läpi ja sitten unta palloon. Rutiinit, miten niin mulla muka sellaisia on? Elämä on tylsää, mutta arkipäivät eivät vaan toimi muuten. 

imag0382.jpg

Joten voitte varmasti arvata, miten sekaisin mun elämä menee työmatkoilla, joissa joutuu olemaan poissa kotoa. Tai siis, miten jännittävää mun mielestä on olla yksikin yö hotellissa? Onko täällä muita yhtä säälit… vahvasti arkeaan rakastavia ihmisiä kuin minä?

Kommentit (6)
  1. No mutta onhan ne. Esimerkiksi on tosi jännää ylittää tie eri kohdasta! Tai käydä ENSIN hakemassa maito ja sitten vasta vierailla lihatiskillä. 🙂

  2. Mulla on tähän asiaan just päinvastainen suhtautuminen. Musta rutiinit on ahdistavia. Jos huomaan toistavani jotain samaa kaavaa niin teen tarkoituksellisesti jotain mikä rikkoo kaavan. Ehkä syynä on se että kyllästyn helposti, jos samat asiat toistuvat liikaa. Haluan aina kokeilla ja kokea jotain uutta ja erilaista.
    Eikö se tee elämästä jännempää että jokainen päivä on vähän erilainen ja ennalta arvaamaton?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *