ALOHA

JEPSUKKA

Hyvää iltaa kaikki rakkaat!
Aika kuluu pian täällä Pariisissa, ja tekemistä kyllä löytyy! Kultturia, yöelämää ja ihania muotitapahtumia, kauppoja ja tietysti, kuoluakin(en sano valitettavasti koska se on ihan super) . En tiedä oikein mitä muuta kertoa teille täältä kuin se että kaikki on NIIN ihanaa, myöhät illat, Pariisin valo, ruoka ja viini. Kommentteja on jäänyt vähälle ja olisi tosi kiva kuulla mitä te tykkäätte bloginmuutosta Lilyyn ja muista asioista.


 A bientôt et Bisous!

Kommentit

Ri (Ei varmistettu)

Rakkauskirje:

Dear Jepsukka,
Löysin sun blogin vuosi sitten ja mietin "kuka tää tyyppi on, ihan mahtava!" Oot hullunhauska, fiksu ja persoonallinen! Olin tosi iloinen kun kuulin, että pääsit Lilyyn, ONNEA! Ja Jepsukka Pariisissa, j'adore ! :)

Bisous
R

Ines (Ei varmistettu)

löysin sun blogi vasta ku alotit lilys mut eip mul muuta ku että jatka samaan malliin. sä erotut joukosta.

Laura Pollari
Laura de Lille

Näytät söpöltä! Nähdään taas pian, jookostapookosta?

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Kiitos! Tietysti nähdään kohta!

Bisous!

Cara (Ei varmistettu)

Kuulun varmaan vähemmistöön täällä mutta musta sun edellinen blogi oli kivemman näköinen..

Olis kivaa kuulla vähän lisää susta - mitä opiskelet, missä, missä päin asut, milloin (jos koskaan?) olet tulossa Tukholmaan takaisin.. Ymmärrän että jos tuntuu siltä ettet haluaisi kertoa niin paljon itsestäsi mutta luulen että monia lukijoita kiinnostaisi välillä myös lukea juttujasi eikä vain katsella kuvia pariisista/pariisilaisista, niistä on välillä vaikea keksiä mitään kommentoitavaa. Siis on niitä kuviakin kiva katsella mutta kaipaan lisää jepsukka-juttuja!

hipp hej!

Gloria (Ei varmistettu)

Kaipaan lisää tekstiä kuvien rinnalle! Toki voi olla postauksia jossa on pelkkiä kuviakin, mutta pääsääntöisesti olisi kiva lukea myös jotain. Eli niitä Jepsukka-juttuja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoin nyt ekaa kertaa: tykkäsin kovasti vanhasta blogistasi ja se usein piristi päivää. Pariisi on tuttu juttu niin en ehkä siitä kovin innostu, mutta on ihan ymmärrettävää, että unelmasi toteutuessa olet Pariisista liekeissä. Ehkä tämä tästä :). Vanhat jutut oli jotenkin rennompia ja sen takia kivempia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin aivan koukussa vanhassa blogissa. Täällä sun kommentit ja jutut tuntuu tosi harsheilta, kun vanhassa ne oli nasevan hauskoja. Onko tämä sitten niin pehmeä ympäristö, että paistaa negatiivisesti? Jostain syystä kuitenkin tämän konseptin alla sun blogista ei tuu enää aina (mutta usein kuitenkin!!) hymy huulille. Kummallista. Kyllä mä tätä silti mieluusti luen, toivon vaan rennompaa/myönteisempää otetta. Elämä on ihanaa -varsinkin Pariisissa- joten levitetään ihanuutta!
Puspus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.