I HATE UGLY CHEAP SHOES

JEPSUKKA

Mahtavan viikonlopun jälkeen masentuin aiemmin tänään massiivijen koulutöiten vuoksi. Onneksi Indiedays on olemassa! Rumia muovilaukkuja, rumia vaatteita ja ikävää elämää. Heti Pariisielämäni tuntuu niin paljon viehättävämmältä vaikka kuinka masentunut olisin! Enkä usko että lasi samppajaa tekisi illasta ikävemmäksi.


Kommentit

N.HOO (Ei varmistettu)

:D

jeminal (Ei varmistettu)

Mun mielestä on tosi surullista että täällä Lilyn palstanpitäjien joukossa leviää nyt tällainen "haukutaan Indiedaysia ja sen bloggaajia, lookbookia ja koko konseptia"- liike. Omasta mielestäni on vaan hienoa että Suomessakin halutaan tarjota kanavia  ajatusten jakamiselle muotiin ja tyyliin liittyen, eikä se ole keltään pois jos niitä paikkoja keskustelulle on useampia..  päinvastoin.

Upeaa, että nuoret lähtevät rohkeasti pyörittämään uusia konsepteja ja yrittämään, tekemällä ja kokeilemalla sitä oppii! 

Ja ei, itselläni ei ole mitään sen kummempia kytköksiä Indiedaysin suuntaan, jos joku sitä miettii.. :)

 

Eeva P (Ei varmistettu)

Joo, mustakin tosi ikävä asenne.

Laura Pollari
Laura de Lille

Noh, noh. Eiköhän tämäkin juttu ollut jepsukkamaiseen tyyliin kieli poskessa kirjoitettu!

Ket (Ei varmistettu)

Voei voei niitä "pariisilaisen" tyyliniekan tarinoita...)))Iseasiassa minä käyn sun blogia lukemassa ihan samoista syistä. Mies joka kantaa mamin laukuja(hyvä kun ei korkareita??) ja yhdistää halpaa H&M shittiä johonkin tekokarvakaulureihiin on ihan vitun hauskaa..)))

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika viiltävä tuomio. Mutta kyllä täällä joku ID:täkin kehuu:
http://www.lily.fi/juttu/indiedays-lookbook.

Buu

Jepsukkamaiseen tyylin hän nosti itsensä muiden alempiarvoisten yläpuolelle.

Taitaa olla silkkaa provoa taas, harkiten, ei kieli poskessa kirjoitettu. Käsittämätöntä kuinka toimitus voi suositella tätä palstaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

@jeminal: Mitähän täällä itketään... "Mun mielestä on tosi surullista että täällä Lilyn palstanpitäjien joukossa leviää nyt tällainen "haukutaan Indiedaysia ja sen bloggaajia, lookbookia ja koko konseptia"- liike."

Just meinasin sanoa, että esim Roosahan omassa jutussaan (http://www.lily.fi/juttu/indiedays-lookbook) hehkuttaa tota LookBookia. Taitaa olla vaan paha päivä jeminalilla.

jeminal (Ei varmistettu)

@vierailija: No se vasta oiskin ollut kummallista jos Roosa, Lilyn mielipidetoimittaja, olis postauksessaan haukkunut ID:tä.. :) En väittänytkään että täällä kaikki ois väärällä asenteella liikkeellä, mutta viimeisten päivien aikana oon vaan pistänyt merkille muutaman täntyylisen kettuilupostauksen, kommentti aiheesta päätyi sitten tän tuoreimman sellaisen perään. Ei mulla ole ollenkaan paha päivä, älä huoli!

Ja Peetalle, kyllä se mun mielestä on rohkeaa että ihmiset luo itselleen ja muutamalle muullekin työpaikan sellaisesta asiasta jota haluavat ajaa eteenpäin :)

jeminal (Ei varmistettu)

Jaa, luin ketjun niin nopeesti läpi etten tiedäkään mihin sun kommentti Peeta oli osoitettu.. :D Mutta sama pointti pitää edelleen paikkansa olitpa kanssani samaa mieltä tai et, rohkeampaa se on pistää yritys pystyyn kuin haukkua sellaista ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh! 50% hauskaa, 50% vieläkö te jaksatte haukkua ID:tä.

Kun voi jakaa iloa niin miksi pitäis jakaa v--tumaista kyynisyyttä. Hiphei :)

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Yäk! Muoviturkista ei pääse mun kaulan ympärille !?

Hyvän maun takia kannattaa mielstäni taistella.

Vierailija (Ei varmistettu)

As they say, u can't buy style with money.

JEPSUKKA
JEPSUKKA

But it's so much harder without money. I have yet to spot some stylish Indian orphans.

jep-ihan-sukka (Ei varmistettu)

opettele kirjottamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

hei jepsukka! Tuli tässä vaan mieleen, että ajatteletko olevasi muita tyylikkäämpi ja ylemmässä asemassa sen vuoksi, että sinulla on rahaa ostaa mitä vain?

Teatterin kingi (Ei varmistettu)

No eikö sitä sitten vähän parmemassa asemassa ole?:(

Vierailija (Ei varmistettu)

onhan sitä paremmassa asemassa, mutta tarkoittaako se että on parempi ihminen kuin muut.. ja ei noi merkkivaatteet aina muodikkaita ole, jos ei osaa yhdistellä. Mutta tyylinsä kullakin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä palstaa lukiessa oma no-life elämä tuntuu yhtäkkiä niin paljon viehkommalta. Kuppi pahaa kahvia kiitos.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.