Melancholia tule jo

Jenna K

Kevään leffavalikoima on niin vaisu, että kävin katsomassa Black Swaninkin teatterissa jo toistamiseen. Onneksi kaunista valoa näkyy tunnelin päässä. Kesäkuussa Suomen ensi-iltaan tulee tanskalainen tieteisdraama Melancholia, jossa kahden sisaren suhde repeilee Melancholia-nimisen planeetan lähestyessä Maata. Okei, leffan juoni ei ehkä lupaa taivaita, mutta kombinaatio Lars Von Trier ohjaajana ja Kirsten Dunst ja Charlotte Gainsbourg pääosissa kuulostaa pyhältä kolminaisuudelta.

Katso traileri alta ja kerro kerro kaveri, mitä minun pitäisi tuijotella kesäkuuhun asti?

Kuvat ruutukaappauksia trailerista

Kommentit

emilia

Ihanaa Alexander Skarsgårdia unohtamatta. Odotan kanssa tosi kovin leffan ensi-iltaa!

Mutta sähän voit tuijotella kesäkuuhun asti esim. Never let me go tai Limitless elokuvaa.  Ainakin mua kiinnostais nähdä noi nyt toukokuussa.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Totta, NLMG tuleekin juuri sopivasti teattereihin. Tuon Limitlessin suhteen olen vähän epäileväinen, joten kerrothan kun olet katsonut sen, että kannattiko? :)
Ihanaa, kun kommentoit, ja pahoittelen, että vastaaminen viivästyi. On ollut sen verran häslinkiä ja hommaa, että postailu on jäänyt.

Toivotan siis kaikille mahdollisesti hollilla oleville tätä kautta jo hyvää viikonloppua! Palataan asiaan ensi viikon puolella. Puss!

liila (Ei varmistettu)

jos asuisin helsingissä, asuisin varmaan orionissa. nytkin pian siellä menee näköjään l'atalante ja takaikkuna ja bonnie & clyde. ja woody allenii. en ees kestä katsoa pidemmälle kesään, etten tule liian katkeraksi. mut orion on ainakin yksi ratkaisu katsomispulmiin!

melancholiaa ja never let me go:ta määkin ootan tosi innolla. tässä kuussa finnkinolla tulee kans enskaan elokuva jossa mel gibson kommunikoi kaikille ainoastaan käsinukke-majavan välityksellä. se konsepti on jo melkein liikaa mun aivoille, pakko nähdä!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ai niin, Orion! Miten voi olla, että unohdan sen aina, vaikka vannon säännöllisin väliajoin meneväni sinne. Ah, Woody Allen. I'm so there! Kiitos kiitos kiitos Liila, kun muistutit!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.