Kerro meille palstastasi, voita kutsu Lilyn tupareihin

Kaksi-nolla

Lilyyn on syntynyt mahtava määrä uusia palstoja. Toimitus haluaa kutsua kekseliäiden, fiksujen, kauniiden, hauskojen ja oivaltavien palstojen pitäjiä  juhlimaan porukalla Lilyn tupereita. Juhlat pidetään Helsingissä Lilyn virallisen avajaispäivän iltana 14.2., Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa, musiikkia - ja tietenkin seuraa. Kutsu on avec, onhan ystävänpäivä.

Kerro palstastasi meille postaamalla tämän jutun kommenttiboksiin linkki omalle palstallesi. Voit vinkata toimitukselle myös jonkun toisen kiinnostavaa palstaa. Toimitus valitsee viisi kutsun saavaa palstanpitäjää maanantaina 7.2.

Tupareissa tavataan!

Kommentit

backyardbambie

Oi, olinks eka?! :)

Olisi niin mahtavaa päästä tuonne bileisiin - toivottavasti tykkäätte pikku lifestyle-/sisustuspalstastani, http://www.lily.fi/palsta/backyard-bambie

Meidän palstalla juostaan yli henkisten ja fyysisten esteiden kohti puolimaratonia. Toivottavasti nähdään bileissä! http://www.lily.fi/palsta/pitkassa-juoksussa

Alinea

Oman elämän sankaritar katsoo suurennuslasilla arkielämän pieniä iloja, merkitsee muistiin sisustusunelmia ja päivittää vaatekaappia sesongista toiseen perheellisen opiskelijan budjetilla.

Ananas
Ananas ja Kookos

Ananas ja Kookos on parivaljakko äiti ja vauva. Ananas opettelee kotiäitiyttä ja palstan pitämistä. Kookos opettelee kaikkea. Ananas myös kuntoilee, shoppaa, sisustaa, neuloo, lukee, kirjoittaa, ja ajattelee positiivisesti.

noir sur blanc
Noiree

Hah, tunnistin itseni oitis noista kekseliäiden, fiksujen, kauniiden yms. joukosta! Tai noh, miten sen nyt ottaa... jooh.

Oma palstani Noiree kuitenkin pyrkii johonkin sellaiseen. Tavoitteena eheät tekstit ja inspiroivat kuvat.

liana (Ei varmistettu)

Välttely  on mun itkupotkuraivari paikka. Sisältö pääsääntöisin negatiivista nillitystä. Jos olen kirjoittanut jotain tekstiä, niin hyvin suurella todennäköisyydellä luonnos on kirjoitettu dramaattisen tylsyyden huipennuttamalla mekaniikan, lämpöopin tai kemian luennnolla. Joskus (harvoin) innostun suunnattomasti jostain kappaleesta/videosta ja läväytän sen sitten muidenkin nähtäville. Ai niin, ruoasta meuhkaan aina.

liana (Ei varmistettu)

Unohtui. Tätä mää lämpimästi tahtoisin suositella: Suhdannevaihtelua.

Perustelut lyhyesti: saa ajattelemaan ja on hyvin kirjoitettu. 

Nina P
Sincerely yours

Sincerely yours on palsta, joka sijoittuu hömpän ja todellisuuden välimaastoon. Innokas palstanpitäjä kuvittaa aluettaan kirjoituksin ja kuvin liittyen lähinnä muodin ja kauneuden maailmaan. Ja toki haluan olla yksi meistä kekseliäistä, fiksuista, kauniista, hauskoista ja oivaltavista palstanpitäjistä, joka juhlii kanssanne Lilyn tupareissa ;>    meihinmmme

Nina P
Sincerely yours

edit. viimeinen sana yllä jäi huomaamatta deletoimatta ;>

Kimmo T

Putkiremonttipäiväkirja (http://www.lily.fi/palsta/putkiremonttipaivakirja) on tositapahtumiin perustuva jännitystarina helsinkiläisen pariskunnan kokemuksista massiivisen remonttirupeman keskellä. 1920-luvulla rakennetun talon putkiremontti, keittiön siirto ja varautuminen kahden asunnon yhdistämiseen ovat tuore ja erilainen aihe kotia ja sisustusta koskeville kirjoituksille ja erinomainen vastapaino shoppailua, trendejä ja yleistä tajunnanvirtaa sisältäville palstoille.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos loistavista vinkeistä, toimitus tutustuu kaikkiin linkattuihin palstoihin perusteellisesti - ja niin tekee varmasti moni muukin. Vielä on aikaa ilmoittautua!

Sugar & Pepper

Palstani Sugar & Pepper on vielä niin lapsenkengissä, etten ole varma, mitä siitä tulee. Aion kirjoittaa erinäisiä huomioita ja fiiliksiä omasta elämästä, sen kummemmin aihealueita rajaamatta.

-Paula-
Featuring Me

http://www.lily.fi/palsta/featuring-me 

Featurin me-palstalla 24-vuotias melkein valmis arkkitehti kirjoittelee kokemuksista ja kiinnostuksen kohteista muodin, muotoilun sekä muiden hauskojen sattumusten saralla.

Edea
my new life

Jutustelen asioista jotka ovat mulle tärkeitä, tavalla tai toisella :) Elämä on viimeisen vuoden aikana "heittänyt häränpyllyä"...siihen liittyen on mennyt ajatukset ja arvot uusiksi, siitä lisää täällä

http://www.lily.fi/palsta/my-new-life 

Olisipa ihana päästä juhlimaan teidän kanssanne :)

Mirppu

A little thing called life vasta kaksi postausta löytyy nyt, babysteps, babysteps.

 

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Hyvältä kuulostaa - ja näyttää.  Babystepsitkin ovat  askeleita oikeaan suuntaan!

Minna Marttiini (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/palsta/minna-cest

 

Hii, vinkataan nyt :-) Muotiin ja (toivon mukaan) kauniisiin kuviin painottuva palstani. Ehkä babysteps vielä myös, mutta tästä se lähtee.

prefecta
Hieno päivä

Mullon palsta Hieno päivä. 

hanna kovanen

Oho ompa täällä palkinnot! Tässä on palstani, joka kulkee privaattiblogini nimella hanna's unicorn: http://www.lily.fi/palsta/hannas-unicorn

Tarkoitus on postailla inspiroivia kuvia omasta elämästä, sellaisista joista tykkäilen itse, ettei ne sitten vaan lojuisi turhaan arkistoissa. Samalla sitten vähän juttua normaalistakin elämästä.

Lenuz
Living Life

Vinkkaan omaa palstaani Living Life. Arkipäivän kauniita asioita, sisustusta ja asusteita. Keväällä varmasti paljon postauksia kylpyhuoneremontista, semmoinen kun pitäisi tehdä ennen kesää.

Caelia
Caelia's

Täällä myös yksi vauvanaskelia ottava ehdokas kutsun saajaksi :)

Caelia
Caelia's

Niin innoissani postasin vastausta että se linkkikin unohtui, tässäpä se :)

http://www.lily.fi/palsta/caelias

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos linkkauksista! Mainioita palstoja teillä, hyvät ihmiset.

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole vielä saanut aikaiseksi omaa palstaa - suunnitelmissa kyllä on - mutta tätä olen käynyt innolla stalkkailemassa: http://www.lily.fi/palsta/these-days. Kirjallisuutta ja ihanaa Mikael Persbrandtia siellä ainakin käsitellään!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä vinkkaan tätä. Amsterdam-fiilistä, joka nostattaa matkakuumeen! http://www.lily.fi/palsta/mustana-maidolla-kylmana-kuumana

Emma (Ei varmistettu)

Löysin äsken etusivun kautta kivan jutun ja sitten sen kautta vielä vaikka mitä! Tsekatkaa:
http://www.lily.fi/palsta/ah-life-so-everyday

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Fanfaari kajahtaa! Toimitus kalisti peistä, kun valitsimme suosikkipalstojamme. Keskustelu oli vilkasta, ja koska sopua ei meinannut syntyä, päätimme palkita viiden sijaan 5 + 2 eri tavoin ansiokasta palstaa.

 

Kiitos kaikille osallistujille! Toimitus fanittaa palstojanne ja alkaa seurata niistä jokaista. Tällä kertaa onnetar suosi näitä Lilyyn etujoukoissa saapuneita:

 

Ananas ja Kookos on monipuolinen ja positiivinen palsta, jossa seurataan äidin ja pienen vauvan arkea. 

 

Ah! This life is so everyday on monipuolisesti ja tyylikkäästi kulttuuria, muotia ja sisustusta käsittelevä palsta. Terveisiä kulttuuripääkaupunki Turkuun, odotamme inspiroivia menovinkkejä!

 

Hanna’s Unicorn tarjoaa Lilyn kävijöille inspiroivia muotipainotteisia juttuja. Odotamme mielenkiinnolla, millaiseksi palsta kehittyy!

 

Sincerly yours on aktiivinen, runsas ja monipuolinen palsta, jolla Nina P kirjoittaa muun muassa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja matkahaaveista.

 

Featuring Me -palstaa pitää oululainen arkkitehtiopiskelija Paula. Kiinnostavaa asiaa – ja peukku sille, että Paula kävi ystävineen kippistämässä tuoreelle palstalle viinilasillisella!

 

Putkiremonttipäiväkirja koukuttaa ja opettaa remppataitoja: kuinka Herra ja Rouva T. selviävät asuntonsa megaurakasta? Ja mitä ne herkuttelijat tänään syövät?

 

Living Lifen henkilökohtainen ja sympaattinen ote sykähdyttää. Myös täällä remontoidaan – ja postataan kauniita pakkaskuvia.

 

Voittaja, lähetä sähköpostia toimitukselle osoitteeseen lily@a-lehdet.fi ja kerro, pääsetkö juhlimaan kanssamme maanantaina 14.2. kello 18-21 ja tuletko yksin vai seuralaisen kanssa. Lisätietoja juhlista saat paluuviestissä.

Tavataan ystävänpäivänä!

Kommentoi