Kerro meille palstastasi, voita kutsu Lilyn tupareihin

lily_kuvitus_2.jpg

Lilyyn on syntynyt mahtava määrä uusia palstoja. Toimitus haluaa kutsua kekseliäiden, fiksujen, kauniiden, hauskojen ja oivaltavien palstojen pitäjiä  juhlimaan porukalla Lilyn tupereita. Juhlat pidetään Helsingissä Lilyn virallisen avajaispäivän iltana 14.2., Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa, musiikkia – ja tietenkin seuraa. Kutsu on avec, onhan ystävänpäivä.

Kerro palstastasi meille postaamalla tämän jutun kommenttiboksiin linkki omalle palstallesi. Voit vinkata toimitukselle myös jonkun toisen kiinnostavaa palstaa. Toimitus valitsee viisi kutsun saavaa palstanpitäjää maanantaina 7.2.

Tupareissa tavataan!

Kommentit (27)
 1. Fanfaari kajahtaa! Toimitus kalisti peistä, kun valitsimme suosikkipalstojamme. Keskustelu oli vilkasta, ja koska sopua ei meinannut syntyä, päätimme palkita viiden sijaan 5 + 2 eri tavoin ansiokasta palstaa.

   

  Kiitos kaikille osallistujille! Toimitus fanittaa palstojanne ja alkaa seurata niistä jokaista. Tällä kertaa onnetar suosi näitä Lilyyn etujoukoissa saapuneita:

   

  Ananas ja Kookos on monipuolinen ja positiivinen palsta, jossa seurataan äidin ja pienen vauvan arkea. 

   

  Ah! This life is so everyday on monipuolisesti ja tyylikkäästi kulttuuria, muotia ja sisustusta käsittelevä palsta. Terveisiä kulttuuripääkaupunki Turkuun, odotamme inspiroivia menovinkkejä!

   

  Hanna’s Unicorn tarjoaa Lilyn kävijöille inspiroivia muotipainotteisia juttuja. Odotamme mielenkiinnolla, millaiseksi palsta kehittyy!

   

  Sincerly yours on aktiivinen, runsas ja monipuolinen palsta, jolla Nina P kirjoittaa muun muassa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja matkahaaveista.

   

  Featuring Me -palstaa pitää oululainen arkkitehtiopiskelija Paula. Kiinnostavaa asiaa – ja peukku sille, että Paula kävi ystävineen kippistämässä tuoreelle palstalle viinilasillisella!

   

  Putkiremonttipäiväkirja koukuttaa ja opettaa remppataitoja: kuinka Herra ja Rouva T. selviävät asuntonsa megaurakasta? Ja mitä ne herkuttelijat tänään syövät?

   

  Living Lifen henkilökohtainen ja sympaattinen ote sykähdyttää. Myös täällä remontoidaan – ja postataan kauniita pakkaskuvia.

   

  Voittaja, lähetä sähköpostia toimitukselle osoitteeseen lily@a-lehdet.fi ja kerro, pääsetkö juhlimaan kanssamme maanantaina 14.2. kello 18-21 ja tuletko yksin vai seuralaisen kanssa. Lisätietoja juhlista saat paluuviestissä.

  Tavataan ystävänpäivänä!

 2. Löysin äsken etusivun kautta kivan jutun ja sitten sen kautta vielä vaikka mitä! Tsekatkaa:
  http://www.lily.fi/palsta/ah-life-so-everyday

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *