Rekisteröidy nyt, ja Lily-kassi on sinun

Kaksi-nolla

Tervetuloa Lilyyn! Lilyn sisältöä voi lukea ja kommentoida kuka tahansa. Mutta miksi et ottaisi sivostosta kaikkea irti?

Kun rekisteröidyt Lilyyn, voit perustaa oman palstan ja luoda sinne juuri sellaista sisältöä kuin itse haluat. Oman palstasi kautta voit ryhtyä seuraamaan sinua kiinnostavien tekijöiden palstoja, ja saat ilmoituksen aina, kun suosikkipalstoillesi päivittyy uusia juttuja.

Lisäksi saat käyttöösi monipuolisemmat kommentointityökalut kuin rekisteröitymättömänä käyttäjänä.

Jos olet liikkeissäsi nopea, saat nyt myös tyylikkään ja ekologisen Lily-kassin. Musta tai valkoinen kassi tulee kotiisi, kun täytät rekisteröityessäsi yhteystietokentät.

Toivottavasti viihdyt kanssamme. Lue lempipalstojasi, löydä uusia suosikkeja, keskustele ja perusta oma palsta. Kerro meille, mitä mieltä olet Lilystä.

Kommentit

kaija (Ei varmistettu)

mielenkiintoista

VAnAnnAierailijaAnn (Ei varmistettu)

Lily vaikuttaa ihan kivalta.

prefecta
Hieno päivä

Mä olin rekannut jo ajat sitten, mutta täyttelin yhteystietoja vasta äskettäin. Ilmeisesti tommosta kassia en siis tule saamaan?

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos kommenteista!

Prefecta, saat kassin, jos olet täyttänyt yhteystiedot. En osaa vielä tarkkaan sanoa, milloin, mutta tulossa on.

eekoo (Ei varmistettu)

rekisteröidytäänkö tässä?

mjuy
wanted: fashion

rekisteröidytty :) näyttää kiinnostavalle!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

eekoo, rekisteröityä voit tästä linkistä. Rekisteröitymään pääset myös etusivun vasemassa ylälaidassa olevasta linkistä ja oikeassa sivupalkissa olevan punaisen pallon kautta.

mjuy, tervetuloa!

Kommentoi