Kukkasipuleja ja lettukestejä

Kivistössä

Perjantaina töiden jälkeen hurautettiin taas Kivistöön. To do -listalla oli kukkasipulien istutusta, välikaton paloturvallisuuden varmistelua ja muurinpohjalettukestit.

Välikaton hikisestä ja likaisesta työstä ei ole mitään sanottavaa, liisan kanssa tytöissä päätettiin, että se vaihe viikonlopusta on hyvä viettää läheisellä kauppakeskittymällä, ööh, multaostoksilla.

Jollain (liisalla) oli lähtenyt mopo käsistä sipuliverkkokaupassa, joten sipulihommoo riitti. Nyt jännitetään kevääseen asti, mitä kukkia meillä pihapiirissä on. Etenkin kun edellinen asukas on laittanut maahan jo vaikka mitä ihanuuksia. Keväällä pitäneekin piirrellä karttaa kaikesta, mikä ylös punkee. Voisikohan ne merkitä kepsiin..?

Lettukestit järkättiin sisarusten synttärien kunniaksi, joita ei yleensä ehditä, jakseta, huvituta viettämään. Nyt laitettiin partihatut päähän, puhallettiin ilmapallot ja otettiin serpentiinit esiin. Yllättävää kyllä, ilmapallot päätyivät jossain vaiheessa tuleen, kun piti saada tietää, kuinka ne poksahtelee. Välillä 30+ ja 40- tässä siis selkeästi liikutaan.

Illalla ihailtiin vielä upean usvan nousemista pelloille ja myöhemmin ripusteltiin öljylamppuja omppupuiden oksille. Aika ihanaa. Voisinpa väittää, että mökkiin käytetyt rahat olisi voinut käyttää tyhmemminkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.