Raaka alku

Elokuussa 2010  elo Kivistössä alkoi. Kolme käytännöllistä romantikkoa osti punaisen tuvan, navetan, saunan sekä sopivissa määrin muumioituneita omppuja, villiintynyttä kasvimaata ja kypsiä marjoja. Kaupan päälle tuhansittain kusiaisia, tietysti.

Mökkielämä starttasi kuten elokuiseen kuvaan kuuluu: rapusia tappaen ja punaisia lopputuloksia pakkaskylmällä alkoholilla alas huuhtoen.

Pienet parat taistelivat elämästään saksin ja yli-innokkaat kalttaajat saivat hieman osumia. Verenvuodatuksetta kuitenkin keittomurhista selvittiin ja koko komeus kruunattiin lievällä öisellä tuiterilla.

 

hetki_ennen_kuolemaa.gif

Alkoholi, kova laulaminen ja lihankaivamisrituaalit ovat muuten varmaan tulleet tavaksi vain, jottei tarvitse muistella sitä kolisevaa kalttaamista, joka herkkuhetkeä edeltää.

Rapusten lisäksi korkkausviikonloppuna savustettiin kalaa, kun seudulle oli uskaltautunut tuoretta kalaa myyvä kaveri. Peukkua pidetään, että kalahemmo tulee myös seuraavana kesänä. Mikä siinä onkin, että järvien ympäröimiltä pieniltä paikkakunnilta ei saa tuoretta kalaa kuin omalla katsikalla?

kivisto_2010_042.jpg

Aamiaisena vielä oman maan marjoista tehty clafoutis. Ihanaa elämää! Maalaisromantiikka määrää, sanon minä.

kivisto_2010_055.jpg

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *