Hääkrapula

Olen potenut tämän viikon hääkrapulaa. Krapula ei johdu pelkästään nauttimastani skumpasta ja kuninkaallisesta boolista perjantaisissa prinsessa-juhlissani, vaan olo on jotenkin tyhjä. Kate ja William ovat nyt naimisissa, Katesta tuli Cambridgen herttuatar ja..se siitä!?! Vaikka häitä oli viihdyttävä katsella, arki tuli jotenkin liian äkkiä. Williamkin palasi takaisin pelastajalentäjän hommiinsa jo alkuviikosta. Tämän viikon julkkiskuhinat eivät ole tuntuneet häiden jälkeen miltään.

Arvelin, että seuraavia kiinnostavia kuninkaallisia häitä pitää odottaa seuraavat kolmekymmentä vuotta, päätin ottaa brittihäistä kaiken ilon irti. Pidin hääpäivänä prinsessa-juhlat kavereilleni. Koska Suomen valtio ei jostain syystä määrännyt hääpäivää viralliseksi vapaaksi, jouduimme tosin juhlissa katsomaan seremoniat digiboxilta. Hääjuhlallisuuksien ohessa nautimme avomieheni valmistamaa kuninkaallista boolia, Subwayn valmistamaa herkullista (mutta ei niin kuninkaallista) jättipatonkia sekä ulkomuodoltaa hieman kyseenalaisia leipomiani K&W-muffinsseja.

283.jpg

Totuuden nimissä täytyy sanoa, että tunnelma ei ollut ehkä kolmenkymmenen kruunupään juhlissamme niin kuninkaallisen arvokas ja harras, mitä olisi toivonut. Se oli ennemmin vappumainen, koska oli – öh- vappu. Ylistimme toki kaunista morsianta ja ihmettelimme kunikaallisten elämää kultaisessa häkissä.

Saimme myös juhlan henkeen sopivia tuomisia, kuten Fazerin vihreitä kuulia, joita yhtiö oli kuulema lähettänyt vallan hääparillekin. Skotlannista työkomennukselta palanneet ystävät toivat K&W -pelikortit, -lehden, sekä magneetin. Myös missimäinen Prinsessa-nauha oli hauska. Kiitos ystävät!308.jpg

298.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *