Heikki ja Antti Idols-finaalin tähdet!?!

 

jj_idols_finaali_antti_pystykuva.jpg

Siis voihan Idols! Palasin juuri kotiin Suomen Idols-finaalista Hartwall Areenalta, enkä voi sanoa muuta. En tiedä, olenko kyynistynyt matkan varrella, mutta finaali ei tuntunut oikein missään. Olisin oikeasti koko sydämestäni toivonut, että olisin voinut jännittää viimeiseen asti kilpailijoiden kappale – ja asuvalintoja sekä voittajaa, kuten edellisillä kausilla. Mutta ei. Ainoastaaan voittaja Martti Saarisen viimeinen veto kuulosti siltä, miltä Idols-finaalissa touhun pitäisi kuulostaa! Illan todelliset tähdet (ja kovimmat huudot saaneet) tuntuivat olevan Antti Tuisku, joka veti lähetyksessä aikamoisen show`n ja juontaja Heikki Paasonen, joka on muuten vaan kuuma.jj_idols_finaali_low_res_008.jpg

 

” Heikkkkkiiii oot ihana!” Imarteleeko teinityttöjen huomio, Heikki Paasonen?

–  No tässähän tulee tehtyä työtä tulevaisuutta ajatellen…Vakavasti uskon, että tuon ikäiset tarvitsevat fanittamisen kohteita. Mitää ihaililijakirjeitä en edes saa itselleni, koska ne menevät tuotantoyhtiöön, joka haluaa tarjota meille työrauhan.

Jotain hyvääkin: paikat olivat tänä vuonna finaalissa meillä median edustajillakin kohdallaan.Istuimme Idols-semifinalistien kanssa lavan edessä. Tuomaripömpeli oli vallan paikkojemme vieressä.

Aikamatka vuoteen 2003. ” Antti Tuisku! Nehän huutaa VIELÄKIN sun nimee?”

                                                                ” Kjeh, kjeh, annetaas sille pienet.””

jj_idols_finaali_low_res_002.jpg

jj_idols_finaali_low_res_006.jpg

Oma (salainen) suosikkini tällä kaudella oli tää jo semifinaaleissa pudonnut Jusu Wirekoski, joka muistuttaa mielestäni aika lailla Jared Letoa siinä So Called Life-sarjassa, jota puolestani fanitin silloin teininä.

Jutun kuvat: Jaakko Jaskari

Kommentit (1)
  1. Jusu <3 Täällä on toinen jonka suosikki jusu on ja pysyy.. NIin valovoimainen ja aito persoona!! ja laulu kuin enkelillä :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *