Hollywoodin pettäjämiehet TOP5

brad_pitt_06_wenn3343549.jpg

Tällä en tarkoita pelkästään näin reteästi viikonloppuna Cannesin Filmifestivaaleilla edustanutta Brad Pittiä, joka puhtoisesta isukki-leimastaan huolimatta yltää toki listalle. Vereni sai kiehumaan Sandra Bullockin ex-mies Jesse James, joka komeilee listan ykkösenä.

1.)  Jesse James puolusti viikonloppuna pettämistään  Men`s Journalin haastattelussa, että ” miljoonia naisia petetään joka päivä.”  Näin jälkeenpäin hän myös tajusi, että eihän hänen olisi missään suhteessa pitänyt elääkään. ” Totta puhuakseni oli epäreilua, että edes olin suhteessa. Sabotoin kaiken. En ollut koskaan sataprosenttisesti mukana. Olen itsetuhoinen. Tein joitain todella typeriä ratkaisuja . ”…..”…”…”...”

2.) Melkein ykköseksi kyllä yltäisi myös golftähti Tiger Woods, jonka vaimo Elin Nordegren sai lukea miehensä lukuisista pettämisistä myös lehdistä. Suuri osa naisista oli prostioituja. Jostain Elin sai tietää myös miehensä seikkailuista aikaisemmin, sillä Tiger ajoi omituisen kolarin Elinin lyötyä tätä golf-mailalla. Sittemmin Erin on löytänyt uuden onnen ja taisi kyniä myös siipaltaan sievoiset erorahat.   

3.) Myöskään maailman seksikkäimmäksi valittu näyttelijätär Halle Berry ei ole päässyt miessuhteissaan helpolla. Muusikkomies Eric Bennet jäi kiinni aikoinaan lukuisista pettämisistä, ja vetosi samaan kuin moni mies tuntuu Woodsista Kanervaan nykyään tekevän jäätyään kiinni: ” Olen seksiaddikti.” Ja sehän toki oikeuttaakin sitten kaiken!

4.) Sienna Miller näytti puolestaan ovea silloiselle miehelleen näyttelijä Jude Law`lle, joka jäi kiinni parin lapsenvahdin kanssa pelehtimisestä.

5.) Ja niin. Pulmunen ei todellakaan ole Brad Pittkään, joka petti aikoinaan vaimoaan Jennifer Anistonia nykyisen vaimonsa Angelina Jolien kanssa. Pitti ei kuitenkaan ollut touhuissaan mikään  Mr Smith, sillä Jennifer kuuli miehensä puhuvan Jolien kanssa puhelimessa.

Mutta, ettei  menisi ihan kaksilahkeisten haukkumiseksi koko homma,  niin haluan muistuttaa siitä mitä meillä on. Onni on Mikael Granlund! Miksu ei petä!

Mutta vakavasti: harvaa meistä ei ole petetty. Starat voisivat mielestäni puhua avoimemmin kolhuistaan. Se tekisi heistä pelkästään inhimillismpiä, ja ihmiset tarvitsevat vertaistarinoita luettavakseen ja kuultavakseen. Voittaja on usein petetty, joka on kokemuksen jälkeen vahvempi. Vai mitä mieltä te olette?

Jutun kuva: AOP

Kommentit (2)
  1. Kiitos korjauksestasi 🙂 Tänään lisäisin luonnollisesti miesten listaan Iso-Arskan, jolla paljastui olevan avioton lapsi yhdessä perheen taloudenhoitajan kanssa

  2. Hei! Yksi pikku virhe on päässyt tekstiisi ja nyt on tietysti pakko päteä turhan tiedon hallitsemisella: Jude Law on pettänyt toki Sienna Milleriäkin myöhemmin, mutta lapsenvahdin kanssa hän vehtaili jo kun oli naimisissa Sadie Frostin kanssa.

    Kiitos blogistasi, viihdyttävää luettavaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *