Perjantaimies Bradley Cooper ja Kauhea kankkunen 2

                bradleyb.jpg                     

Kauhea Kankkunen 2 -kutsuvieras ensi-ilta oli Suomessa keskiviikkona. Varsinaisen ensi-iltansa leffa saa tänään. Tapasin elokuvassa näyttelevän Bradley Cooperin huhtikuussa Kööpenhaminassa ja punastuin.

Cooper oli promoamassa tällöin Euroopassa Limitless-elokuvaansa, ja jouduin taas epäilemään sosiaalista pelisilmääni. Cooper oli miehekäs, karismaattinen ja oikeasti tuntui, että hänellä on jalat maassa. Siis tällä elokuvatähdellä joka on rikkonut kasottain Hollywood-kaunotarten sydämiä?!

” Mitä piditte elokuvasta”, hän kysyi ensimmäisenä, kun istuimme kahden muun toimittajan kanssa sviitin nojatuoleille (itse tietysti istuin lähimmäksi Cooperia.)

Kerroin antaneeni elokuvalle kolme tähteä  ja perustelin miksi. Tämän jälkeen Cooper aloitti muutamat vastauksensa ” Koska olen tällainen keskiverto-näyttelijä tässä keskiverto-elokuvassa..”  Lopulta punastuin ja lupasin nostaa tähtien määrän viiteen, koska hän olikin livenä noin hyvännäköinen. En kuulema itsekään ollut hassumpi. Rakastan tätä amerikkalaista flirttailu-kultturia!

Muuten Bradley jutteli tammikuussa menehtyneestä isästään ja ihmetteli vilpittömästi uutta tilannetta, jossa hän itse sai valita roolinsa. Yritin löytää pientä merkkiä ylimielisyydestä tai tähden elkeistä, mutta ei! Luotan paljon intuitiooni ja tämän miehen kohdalla se huusi pelkkää hyvää. Ristiriitaista hommassa on se, miksi Bradleyn naiskuviot ovat sitten nopeasti  päätyneet eroon?

Viimeksi Bradley erosi Renee Zellwegeristä, joka pisti miehen takia elämänsä uusiksi ja muutti Los Angelesista New Yorkiin – Bradleyn kanssa samaan kaupunkiin. Myös muut Cooperin naissuhteet ovat päätyneet hämärästi. Näyttelijätär Jennifer Esposito haki Bradleystä avioeroa neljän kuukauden avioelon jälkeen, jolloin pari oli asunut jo jonkin aikaa erillään. Bradley on tiettävästi myös tapaillut useita muita Hollywood-näyttelijättäriä muun muassa Jennifer Anistonia. Mutta suhteet Zellwegeriä lukuun ottamatta ovat jääneet lyhyeksi. Ehkä Bradleyn charmi sokaisi minutkin? Tai sitten hän on vain todella hyvä näyttelijä.

Mutta tosiaan tsekkasin Kauhea kankkunen 2 -leffan tällä viikolla. Elokuva oli mielestäni hyvin samanlainen kuin ensimmäinen kankkunenkin: toimiva ja viihdyttävä komedia, jossa ei ole mitään maailmojasyleilevää opetusta tai ideologiaa. Hyviä komedioita näkee nykyään harvoin, ja minusta molemmat kankkuset ovat olleet kelpo tavaraa. Eli pläjäys sopii hyvin näin perjantaihin, kun kauheaa kankkusta vasta odotellaan. Kuplivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)
  1. En tajua mikä se noissa tähtien liitoissa aina mättää?! On karismaa, ulkonäköä, rahaa ja miellyttämiskykyä (ainakin useimmilla..), mutta onko 2xrahaa, ulkonäköä, egoa sit liikaa kaikkea..

  2. kateus, kateus ja kateus -M- 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *