Kaulakoru-yliannostus

Laura de Lille

Päivän idea: erilaisten kaulakorujen häikäilemätön kasaaminen päällekkäin. Toteutus voi mennä myös pahasti pieleen, mutta tämä tyylinäyte tämänpäiväisestä Chloén näytöksestä toimii kuin ihmeen kaupalla. Vai mitä olette mieltä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

hei Laura! :) tiedätkö onko Pariisissa noihin muotiviikkoihin liittyen jotain 'koko yleisölle' avoimia tapahtumia, tai jotain missä voisi käydä haistelemassa tunnelmaa? :) eivätkö nuo kestä 9pv asti?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei :)

Oikeassa olet, eli 9.päivä asti kestävät Pariisin muotiviikot tänä keväänä. Muotiviikkotunnelmaa pääsee fiilistelemään hankkiutumalla muotinäytöksen järjestämispaikalle vähän ennen sitä tai sen jälkeen. Osoitteet vaihtuvat kausittain, mutta Tuileries'n puisto on vanha klassikko!

X

Minimalistin silmälle tämä ei oikein tasapainoile riittävästi. Mutta sekin on aina makuasia ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Laura!

Kysymys sinulle, joka ei tosin liity tähän postaukseen. Yritin etsiä vanhoja apostauksia liittyen opiskeluusi, mutta en löytänyt. Olit myös näköjään sulkenut vanhan blogisi, joten en päässyt sinnekään katsomaan vanhoja postauksia. Kysymykseni kuuluu, että missä koulussa/yliopistossa yms. opiskelet?

Kiitos jo etukäteen!

Laura Pollari
Laura de Lille

Mindega, niinpä! Hyvä, että on erilaisia mielipiteitä :)

Vierailija, opiskelen ESMOD ISEM -nimisessä koulussa. Koulun sivut löytyvät täältä www.esmod.com :)

Kommentoi