Keisarin uudet (treeni)vaatteet

Laura de Lille

Kuten vanhat tuttuni varmasti tietävät, yksi rakkaimpia harrastuksiani on urheilu ja erityisesti juoksu. Samat ihmiset saattavat tietää myös sen, että impulsiot ohjaavat päivittäisiä tekemisiäni ja että lähden juttuihin mukaan monesti hetken mielijohteesta.

Milloin näistä kahdesta asiasta voi sitten olla hyötyä? Vaikka silloin, kun ryhdyt markkinamiesten koekaniiniksi palkkiota vastaan. 

Eilisiltani kului erään pariisilaisen mainostoimiston pienessä huoneessa kertomassa mielipiteitäni urheilusta, urheilumerkkien tuotteista, mainoksista ja mainoslauseista hyvän ruoan ja juoman kera. Palkkio? Kolminumeroinen lahjakortti Nikelle! Aika lottovoitto köyhälle opiskelijalle, jolla ei ole koskaan varaa panostaa oikeastaan mihinkään muuhun kuin juoksulenkkareihin. 

Ensi viikolla on luvassa sama satsi, mutta tällä kertaa Yhdysvalloista saapuvien Niken isojen pomojen kanssa. Palkkion saan kustomoitavien lenkkareiden muodossa. How cool is that?! Nyt lähden ostoksille!

Kuvat Nike

Kommentit

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Hienoa Laura ! Nàmà kày hyvin vaikka maratoonille harjoitteluun :)  Oletko koskaan aikonut juosta maratoonia tai puolikasta ?

Laura Pollari
Laura de Lille

Anna, Totta! Ja joskus ei kyllä ole valinnanvaraakaan. Kummasti hupenevat rahat muihin tarkoituksiin kuin uusiin treenivaatteisiin :)

Shortsien väri on muuten tosi ihana! En löytänyt juuri tuollaisia kaupasta, mutta onneksi löysin kirkkaanvioletit (!) Jospa niillä pärjäis :)

Marianne, Voi kyllä kävis! Sekä puolikas että kokonainen on juostu jo parisen vuotta sitten. Seuraavan taidan juosta sitten taas kun olen vähän enemmän rahoissani :) Mitenkäs muuten sulla?

Audrey (Ei varmistettu)

Wauu onnea hienosta tilaisuudesta! Ja toki myös ihanista uusista treenivaatteista- mikään ei anna parempaa boostia treenaamisen kun uudet ihanat vaatteet(ainakaan tekstiiliurheilijalle)<3

minttuvain (Ei varmistettu)

Hei voi vitsi miten ihana yllätys että bloggailet uudelleen <3
Luin sun blogiasi monen monta vuotta, ja lopetettuasi klikkailin blogiasi mun kirjanmerkeistä tasasin väliajoin, tarkistaakseni että ehkäpä olet aloittanut uudelleen...
Ja sitten randomisti löysin tieni tänne Lilyyn...
Oooo, ihanaa :) Pelasti päiväni <3

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Laura, kiitos ! Tànne kuuluu hyvàà. Minàkin harrastan juoksemista, minkà kaksi vuotiaan tehopakkauksen, hoitamiselta ehtii. Juoksen omaksi ilokseni, vaikka vielà en ole maratoonia juossut, niin olisi sekin joku pàivà TO DO-listalla. Itse asiassa noin kuukauden pààstà on tààllà Padovassa La Maratona di Sant Antonio, jos haluat tulla samalla piipahtamaan tààllà kevàisessà Italiassa, olet tervetullut kylààn :)

Hauskaa perjantaita !

Un bacione !

Laura Pollari
Laura de Lille

Audrey, yhdyn sanoihisi 110 prosenttisesti! :)

Minttuvain, No ihanaa, että löysit! :) Ja mikä olisi parempi löytöpaikka kun tämä meidän Lily?!

Marianne, aijai, kiitos kutsusta! :) Olen halunnut Italiaan siitä lähtien takaisin, kun siellä ensimmäisen kerran kävin. Ihanaa perjantaita myös sinulle! Gros bisous!

Roosa
Mangomalen

Kateus! Itse keplottelin lähipiirin rahoilla itselleni laadukkaat kengät, mutta muuten vaatepuoli on retuperällä. Eli Nike/Adidas/Puma/kuka vain, kerron mielelläni lahjakorttia vastaan mielipiteitä vaatteistanne, joihin minulla ei ole varaa!

Laura Pollari
Laura de Lille

Haha. Annan ens kerralla nille sun puhelinnumeron! :)

Roosa
Mangomalen

Ihanaa Laura :)

Kommentoi