Lauantaiheipat

Laura de Lille

Kommentit

Nubu

Hei Laura,
videobloggailu kuulostaa todella kiinnostavalta! Olisi kiva nähdä matskua esim. Pariisin katukuvasta, kanssaopiskelijoiden tyylistä, yöelämän pukeutumisvillityksistä, yksinkertaisista kampauksista yms. En malta odottaa seuraava videotasi :) ps. söpö testivideo!

Kotikisu (Ei varmistettu)

Ihanan pirteä olemus! :) Ulkoa olisi kiva saada videopostauksia, Pariisi-fani kun olen. ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiitos palautteesta! :) Kaikki ideat laitetaan korvan taakse!

Roosa
Mangomalen

Ootpa suloinen!

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiitos ihana Roosa :)

Ihana postaus!Jään odottamaan lisää.. :)

Oi, niin sulonen video!

Something strange

Ihana video! Oot niin söpö :]

 

Pakko kirjoittaa tänne tämmönen viesti kun en löytänyt mitään sähköpostiosoitetta tai muuta, minne olisi yksityisesti voinut lähettää viestin. Eli mua on kiinnostanut kysyä jo vähän aikaan, että miten tuonne Ranskaan päädyit tai siis että miksi halusit sinne lähteä ja miten sait rohkeutta siihen? Lisäksi utelisin, että osasitko puhua ranskaa lähtiessäsi jo aika sujuvasti? Entä miten kielitaito on kehittynyt nyt?

Olen nyt lukion ajan opiskellut ranskaa eli siis semmonen vajaa kolme vuotta nyt, mutta en voi väittää olevani siinä kovin hyvä. Rakastan kyllä kieltä ja mulla on ollut haaveena lähteä Ranskaan au pairiks lukion jälkeen jos en saakaan opiskelupaikkaa täältä, mutta vähän askarruttaa että tuleekohan siellä hirveä kulttuurishokki jos en ymmärrä kunnolla, mitä minulle sanotaan? Tietenkin englanniksi ymmärrän ja osaan puhua ihan sujuvasti, mutta se miten Ranskassa osataan englantia ja muutenkin heidän aksentti taitaa yleensä olla aika vahvasti ranskalainen..

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Sinä senkin sulokkuus :) Ihanaa ystävänpäivää Laura!

Iisa

Oi, jos voi välillä kurkkailla sinne Pariisiin kauttasi!

Laura Pollari
Laura de Lille

Jon ja Inari, kiitos paljon! Jatkoa seuraa :)

Stamp, hassua. Ajattelin juuri toissapäivänä tehdä jotain tämän tyylistä juttua! Mutta jos näin nopeasti vastaan kysymykseesi, ranskaa en puhunut kovin kummoisesti kun tulin tänne, mutta nyt se on kyllä englannin tasoa aika lailla. Eli missä on elämää, on myös toivoa :)

Mutta kirjoittelen aiheesta monisanaisemmin piakkoin. Jos tulee kiirellistä kysyttävää tai mieltä kaivertavia kysymyksiä, niin sähköpostini on laurapollari@hotmail.com .

Jenna, ihanaa ystävänpäivää myös sulle! Koska sä teet videopostauksen? :)

Iisa, yritetään yritetään! :)

 

~mai~ (Ei varmistettu)

Salut!
Ihana videopostaus, ja joooo lisaa naita! Rakastan Pariisia, joten innolla odotan jotain tapahtuma-/ulkovideoita. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ranskalainen dialekti

Kommentoi