Manish Arora FW 2011

Laura de Lille

Tässä kokoamani fiilistelyvideo tämänpäiväisestä Manish Aroran näytöksestä. Intian John Gallianoksi (niin ironista kuin se onkin) kutsuttu suunnittelija veti ainakin allekirjoittaneen aivan sanattomaksi!

 

 

P.s Tarkkasilmäisille tiedoksi, että punaiseen nahkatakkiin sonnustautunut herra on hyvinkin Kanye West. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogistasi!

Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olen blogiasi lukenut jo tovin. Seurasin blogiasi jo silloin kuin se oli bloggerissa ja petyin, kun sanoit lopettavasi. Onneksi jatkoit kuitenkin täällä, ja saan taas kuulla mietteitäsi. Kiitos!
Vaikka kommenttini tärkein asia ei liitykään tähän postaukseen, niin laitoin sen tämän uusimman postauksen yhteyteen, jotta varmasti huomaisit sen. Huomasin, että olit muutama postaus sitten kirjoittanut, että saa kysyä ulkomailla opiskelusta yms. sellaisesta. Minulle nousi heti kysymys mieleen, joka koskee ranskan kieltä. Olen nyt lukion ensimmäisellä luokalla ja lukenut ranskaa yläasteelta asti. Ranskan kieli on yksi lempiaineitani koulussa ja siksi blogisikin kiinnostaa minua. Kysymys koskee sitä, että onko Ranskan yliopistoon haettaessa joku kielikoe jos hakija on ulkomaalainen? Entä oletko kuullut ranskan kielen kielidiplomista nimeltään DELF? Jos tiedät sen, niin täytyykö sellainen suorittaa? Tulipas tästä kommentista pitkä, mutta toivon, että jaksat vastata. :D Hyvää kevään alkua sinne Pariisiin!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei ihana vierailija :)

Ei käsittääkseni pitäisi olla kielikokeita, mutta en tietenkään osaa kaikista oppilaitoksista sanoa. Ainakin yksityisissä kouluissa on haastattelu sekä pääsykoe sisään hakiessa, ja eiköhän se kielitaito testaannu siinä?

 

Kommentoi