Omaa aikaa

Kauniit säät ovat huono uutinen meille, joiden pitäisi vielä pitkän työviikon jälkeen ahertaa viikon ainoina lomapäivinään lopputyötään. Aurinko ja yleinen alkukesän levottomuus kun tekivät minulle tepposet, ja koko koulutöille omistamani viikonloppu vierähtikin lopulta vain kavereiden kanssa puistoissa istuskellen ja viinitellen.

Mutta kyllä siihen jatkuvaan sosialisointiinkin tulee joskus kyllästyminen. Eilisiltana lähdin ulos kävelylle vain itsekseni omien ajatusteni kanssa, ja täytyy sanoa, että se oli parhaimpia päätöksiä aikoihin. Kumma juttu, ettei yksikään juoksulenkki tai pyörämatka aiheuta samanlaista stressittömyyden tunnetta kuin istua ilta-aurinkoisen joen varrella kaksi tuntia tekemättä, no oikeastaan, mitään. 

dscn8970.jpg

dscn8979.jpg

dscn8973.jpg

dscn8971.jpg

dscn8983.jpg

dscn8984.jpg

Toivottavasti teillä oli yhtä kiva viikonloppu (ja vielä parempi tämä viikko!)

Kommentit (2)
  1. Hei! Kiitos paljon 🙂 Pariisi on tällaisina hetkinä vielä useammankin vuoden jälkeen ihan paras paikka asua. Ymmärrän siis ikävän!

    Muta onneksi tänne pääsee aina uudelleen, ja myöskään tuo Seinen ranta + viini ja juustot -kombo ei vanhene koskaan! 🙂

  2. Sulla on ihana blogi. Asuin Pariisissa pari vuotta sitten ja nyt iski todellinen ikävä Seinen rantaan. Istuttiin siellä niin monta kertaa viinien, juustojen, ystävien ja kitaroiden kanssa. Vilkutettiin ohi lipuville jokilaivoille ja naurettiin aamuyöhön saakka. Mutta tärkeitä oli juuri nuo kävelyt, ajatukset ja yksinään istuskelutkin, niistä saa jotain toista voimaa. Nauti kesäisestä Pariisista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *