Oodi luonnonkosmetiikalle

Laura de Lille

Kauneudenhoitojutuista hössöttäminen ei ole yleensä heiniäni, mutta nyt on pakko hehkuttaa: kosmetiikkamerkki LUSH on ihana!

Sain taannoin ystävältäni syntymäpäivälahjaksi tämän käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa myyvän merkin vartalokuorinnan sekä saippuan, jotka otin käyttöön pari päivää sitten. Paitsi että ne ovat ihania käytössä, suurimmat pisteet ropisevat siitä, että kerrankin en joudu kiikuttamaan yhtään tyhjää, muovista purkkia roskikseen sitten kun pesuaineideni elinkaari päättyy. Saippuani sain nimittäin kätevästi kierrätettyyn paperiin käärittynä. 

Ihastukseni kanssa olen tuskin ainoa, sillä olen nähnyt merkin myymälöiden lisääntyneen ainakin täällä Pariisissa huimaa vauhtia viimeisen puolen vuoden aikana. Myös Helsingissä näin yhden!

LUSHin suloisuutta muuten lisää vielä se, että sen nimeä ei voi lausua ranskalaisittain hymyilemättä. Siitä tulee aina mitä sattuu. Lösh.

 

Tutustukaa merkkiin täällä: http://www.lush.fi/

Kommentit

Lush on muuten kiva, mutta joissakin tuotteissa on kyllä parabeeneja ja muita myrkkyjä. Esim. noihin ihanimpiin tuorekasvonaamioihinkin lisätään kemikaaleja. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Just olin tulossa sanomaan samaa, mutta annili ehti ensin. Eli ihan hyvä alku, mutta vielä kun saisivat noi "ylimääräiset" (parabeenit) kaikista tuotteista pois, niin iho & ihmiskunta kiittäisi.

Laura Pollari
Laura de Lille

Apua! Parabeeneista en tiedä mitään, mutta itse annan kyllä täydet pisteet pakkausjätteen vähentämisestä.

Olen ollut töissä Lushilla asuessani Briteissä, ja pidän kovasti heidän tuotteistaan. Liikkeet ovat myös ihania, tuoksu tulee kadulle asti ja työpäivän jälkeen ystäväni usein kommentoivatkin että olet varmaan ollut töissä kun tuoksut ihan Lushille.. :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Haha, kuulostaa mahtavalta! :)

Eloddie (Ei varmistettu)

Kasvissyöjänä arvostan Lushin tapaa luoda tuotteita arvostamillani periaatteilla, tosin nuo parabeenit yms. ovat vähän miinusta.
Oletko tutustunut Ranskassa paikallisiin luonnonkosmetiikkamerkkeihin, sieltähän tulee jonkinverran niitä kuten Kibio yms.?

här

Myös mä tulin tarkentamaan, ettei Lushin (kaikki) tuotteet ole luonnonkosmetiikan kriteerien mukaisia. Palasaippuat ovat toki mahtavia (Lushin palat sysäsivät mut tekemään itse saippuani), mutta aivan luonnonkosmetiikaa tai luomukosmetiikkaa olevia palasaippuoitakin löytyy.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lushin tuotteet ovat mahtavia, mutta hajut ovat välillä turhankin vahvoja. Ja kuten aiemmin näkyy sanottuna, etteivät tuotteet täysin luonnonkosmetiikkaa ole. Muuten, teen itse saippuaa, todella tehokasta mutta niin hellävaraista. Voi käyttää vaatteisiin ja esim meikinpoistoon, kaikki käy. Ja aivan varmasti luonnonmukaista tavaraa! Mitenköhän saippua tulisi postissa? :)

surfie (Ei varmistettu)

Äh, nimimerkki jäi edellisestä viestistä pois :)
-surfie

Kommentoi