Pssst..

Laura de Lille

Minulla on teille jotain kivaa näin maanantain kunniaksi! Tulevan kuukauden aikana neljällä oman palstansa aloittavalla Lilyläisellä on mahdollisuus voittaa Guess Seductive-tuoksusetti, johon kuuluu eau de toilette, suihkusaippua sekä vartalovoide.

Mielenkiintoisimman ja raikkaimman palstan valitsen minä, ja ensimmäinen voittaja selviää viikon päästä ystävänpäivänä. Onnea matkaan. Luotan teihin, ihanat Lilyläiset!

P.S Linkitättehän palstanne tänne, niin homma helpottuu!

Kommentit

Nina P
Sincerely yours

Aloitan kilpailun ! Lilyn toimituksen sanoja lainaten palstani "Sincerely yours on aktiivinen, runsas ja monipuolinen palsta, jolla Nina P kirjoittaa muun muassa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja matkahaaveista."  Itse allekirjoitan saman ;>

Edge of Style

Osallistun myös kilpailuun! Palstani http://www.lily.fi/palsta/edge-style (Edge of Style) sisältää juttuja muodista, sisustuksesta, kauneudesta ja hyvinvoinnista, eli kaikesta minua kiinnostavasta, erityisesti muodista.

Caelia
Caelia's

http://www.lily.fi/palsta/caelias

Kai tuota lifestyle-palstaksi voisi kuvailla..? Sekalainen seurakunta muotia, sisustusta, tatuointeja ja muita asioita jotka koen kauniiksi.

Minna.K (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/palsta/minnak

 

Uusi palsta jossa kirjoitan pääasiassa muodista ja pukeutumisesta.

Kate
Kulmuri

Katellaan! -palstani on jatkoa aiemmin pitämääni blogiin. Pidän Lilyn ilmeestä ja tyylistä, ja päätin jatkaa juttujani täällä. Kirjoittelen elämästäni: designista, muodista, ruoasta, kauneudesta ja söpöistä jutuista. Vielä ei ole montaa juttua ehtinyt tulla, mutta innostus on kova ja juttuideoita pyörii päässäni koko ajan! :D

Caelia
Caelia's

Linkissä on näköjään jotain vikaa, otetaas uusi yritys :)

http://www.lily.fi/palsta/caelias

IMAN

http://www.lily.fi/palsta/fashion-disorder

Päätin tehdä tänne palstan, vaikka kirjottelen kyllä saman nimistä blogiakin bloggerissa. :)

kirahvi

http://www.lily.fi/palsta/pictures-are-better-shots

Uunituore palstani, jossa postaukseni pääasia on itseottamat kuvt ympärimaailmaa, omasta huoneesta etelän hiekkarannoille.

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Hei Laura, me ollaankin "tavattu" jo aikaisemmin bloggerin puolella. Muutama pàivà sitten aloitin tààllà Lily:ssà palstan kirjoittana. Kirjoittelen kaikenlaista italialaisesta elàmàstà ja mità se tuo tullessaan.

Taidan keretà vielà mukaan kilpailuun ?!  www.lily.fi/palsta/marianne-la-italiana

 

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Kommentoi