Second hand-vinkkejä

Laura de Lille

Jokaisen Pariisiin suuntaavan second hand-hain kannattaa pistää muistiin nämä kolme osoitetta:

Tämä on oma suosikkini Pariisin second hand-myymälöistä. Löytöjä tekee lähes joka kerta, ja myöskään hinnoissa ei ole valittamista. Asusteita löytää muutaman euron hintaan, vaatteet ovat jotain 10-20 euron väliltä ja takit ja saappaat irtoavat noin 20-50 eurolla. Myös aukioloajoista iso plussa, sillä myymälä on auki iltakymmeneen asti joka päivä. 

Toinen FREE'P'STAR-myymälä sijaitsee kivenheiton päässä edellisestä, ja on myös isomman sisaruksensa tavoin vierailun arvoinen. Löytöjä tekee täälläkin aina asusteista päällysvaatteisiin asti. Hintataso on hyvin pitkälti sama kuin toisessa ketjun myymälässä. Putiikin ainoa huono puoli on sen pieni koko, sillä myymälä tapaa olla melkoisen täynnä. Välttäkää siis lauantai-iltapäiviä.

 

Kolmas suosikkini on aivan Le Marais'n sydämessä sijaitseva Vintage Désir. Myymälä on melko pieni, mutta dynaaminen ja henkilökunta ehdottomasti näistä kolmesta mukavin. Myös hinnat ovat erittäin kohtuullisia - itse ostin täältä kerran talvitakin 20 eurolla.

Rue des Rosiers'n kävijöille tiedoksi myös, että kadulla sijaitsevien falafel-paikkojen tarjontaa kannattaa hyödyntää ostosten lomassa. Jälkkäriksi sopii sitten hyvin vierailu samalla kadulla sijaitsevaan Pariisin ainoaan COS-myymälään. 

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos vinkeistä, Laura! Häpeäkseni - ei vaan ikäväkseni - tunnustan, että en ole koskaan käynyt Pariisissa. Laitan tämän huippuhyödyllisen juttusi visusti talteen ekaa Pariisin-matkaani varten. Toivottavasti se toteutuu tänä vuonna!

hanna kovanen

Noihin suuntaan sitten elokuussa ! 

Stazzy
Stazzy

Hei nää on just hyviä vinkkejä, pitääkin tajuta laittaa muistiin. Kohtuuhintaissten second hand -kauppojen löytäminen tässä maassa on niin tuskaista.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hyvä hyvä! Jos nämä eivät vielä riitä, niin annan mielelläni lisäosoitteita :)

Ippu
Career track

Nämä osoitteet menevät kyllä kalenteriin ylös, Pariisin reissu kun lähestyy (lähtö huhtikuun lopussa) :).

Laura Pollari
Laura de Lille

Jeee! Mukavaa matkaa :)

cos (Ei varmistettu)

Pariisissa on kyllä kaksi COS-liikettä. ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiitos infosta! :) Missä se sijaitsee?

surfie (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä, Pariisin-reissu tulossa huhtikuussa, ja nämä ovat kyllä hyödyllisiä vinkkejä! Osaisitko kertoa mikä alue olisi paras majoittua, ei mitään ritz-hotellia mutta silti haluaisin käydä nähtävyyksissä mutta myös pienissä halvoissa kaupoissa. Budjetti kun ei ole kovin suuri... Muita pariisinvinkkejä saa antaa! :)

Kommentoi