Suomi-lomailua

Laura de Lille

Täällä huhtikuisessa Helsingissä sitä sitten ollaan! Kun lähdin kotona perjantaiaamuna, säähän sopiva asu olisi ollut pikemminkin sandaalit ja ohut pitkähihainen, mutta kärvistelin urheasti saappaat jalassa sekä ohut takki päällä lentokoneeseen asti. 

Tämän viikon olen ajatellut kuluttaa rennosti lomaillen, vaikka jotkut luokkakavereistani aloittivat työharjoittelujakson jo tänään kuka milloin missäkin - Pierre Hardylla, Le Bon Marchéssa, Petit Bateaulla ja Printemps'ssa näin muutamia mainitakseni. Pikaisena yhteenvetona voi sanoa ainakin sen, että monet harjoittelut tuntuivat irronneen joko PR -tai visual merchandising -tehtävistä.

Koska itselläni nämä kuviot ovat vielä vähän auki, aloitani oman harjoitteluni luultavasti vasta toukokuun puolella. Täysin varmaa tietoa minulla ei siitä ole ja tästä syystä olen ollut asiasta hiukan vaitonainen. Sen verran voin kertoa kuitenkin, että pari aika mielenkiintoista, potentiaalista projektia on kehitteillä seuraavien kuuden kuukauden ajalle!

Työharjoittelujutuista puheen ollen: kirjoitin vanhaan blogiini aikoinaan pitkän ja melko kattavan postauksen ulkomailla työharjoittelusta. Olisiko jotakuta kiinnostanut se vielä? Jos kiinnostaa, pistäkää minulle kommenttia ja pistän sen tulemaan uusintana.

 

Palaillaan pian! Luultavasti enemmän tai vähemmän lomafiiliksissä tosin, sillä Suomi-seikkailuni jatkuu vielä tämän viikon loppuun asti. 

Kommentit

Audrey (Ei varmistettu)

Jos sulla on vaan aikaa, juttu ulkomailla työharjottelusta olemisesta ois kyl mahtava!

ps. voisko saada opastuksen sun ihanasta letistä ja miten se tehdään? vaikka videon muodossa?;)

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Buona vaganza in Finlandia !

Laura Pollari
Laura de Lille

Audrey, tietysti on! Ja videota voidaan koettaa myös :)

Marianne, grazie! <3 

Something strange

Joooo laita juttu ulkomailla työharjoittelusta!

Roosa
Mangomalen

Hei, mä taisin nähdä sut Flemarilla reilu tunti sitten! Meinasin pysähtyä mutta ajattelin että ei, näkyjä näen. Enpäs varmaan nähnytkään, sama nassu ja takki ainakin näyttivät olevan!

Laura Pollari
Laura de Lille

Peeta, ihan kivalta itse asiassa! :) Raikas ilma ja sellainen pieni viileys on ihan mukavaa.

Roosa, hahaha. Mäkin katoin, että olitko se sinä! Voi hitsit. Miten me nyt mentiin tälleen ristiin?

Roosa
Mangomalen

Voi ei, mun olis pitänyt pysähtyä mutta olin niin varma ettei se ole sinä niin en ollut munailutuulella. Olis pitänyt!

Kommentoi