Suomi-lomailua

suomi.jpg

suomi2.jpg

Täällä huhtikuisessa Helsingissä sitä sitten ollaan! Kun lähdin kotona perjantaiaamuna, säähän sopiva asu olisi ollut pikemminkin sandaalit ja ohut pitkähihainen, mutta kärvistelin urheasti saappaat jalassa sekä ohut takki päällä lentokoneeseen asti. 

Tämän viikon olen ajatellut kuluttaa rennosti lomaillen, vaikka jotkut luokkakavereistani aloittivat työharjoittelujakson jo tänään kuka milloin missäkin – Pierre Hardylla, Le Bon Marchéssa, Petit Bateaulla ja Printemps’ssa näin muutamia mainitakseni. Pikaisena yhteenvetona voi sanoa ainakin sen, että monet harjoittelut tuntuivat irronneen joko PR -tai visual merchandising -tehtävistä.

Koska itselläni nämä kuviot ovat vielä vähän auki, aloitani oman harjoitteluni luultavasti vasta toukokuun puolella. Täysin varmaa tietoa minulla ei siitä ole ja tästä syystä olen ollut asiasta hiukan vaitonainen. Sen verran voin kertoa kuitenkin, että pari aika mielenkiintoista, potentiaalista projektia on kehitteillä seuraavien kuuden kuukauden ajalle!

Työharjoittelujutuista puheen ollen: kirjoitin vanhaan blogiini aikoinaan pitkän ja melko kattavan postauksen ulkomailla työharjoittelusta. Olisiko jotakuta kiinnostanut se vielä? Jos kiinnostaa, pistäkää minulle kommenttia ja pistän sen tulemaan uusintana.

 

Palaillaan pian! Luultavasti enemmän tai vähemmän lomafiiliksissä tosin, sillä Suomi-seikkailuni jatkuu vielä tämän viikon loppuun asti. 

Kommentit (7)
  1. Voi ei, mun olis pitänyt pysähtyä mutta olin niin varma ettei se ole sinä niin en ollut munailutuulella. Olis pitänyt!

  2. Peeta, ihan kivalta itse asiassa! 🙂 Raikas ilma ja sellainen pieni viileys on ihan mukavaa.

    Roosa, hahaha. Mäkin katoin, että olitko se sinä! Voi hitsit. Miten me nyt mentiin tälleen ristiin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *