Tytön parhaat ystävät

Mikä on tehty muovista, pujotettu kaulan ympärille ja muistuttaa timantteja? No tietenkin kaulakoru, jota olen käyttänyt nyt viikon putkeen. 

timantti2.jpg

timantti3.jpg

 

Kommentit (4)
 1. Hei vierailija,

  Kysymykseesi on ikävä kyllä aika helppo vastata: kyllä, muotialalla ollaan todella ulkonäkökeskeisiä. Mutta haluaisin kyllä ainakin itse uskoa, että kyllä se ulosanti vaan on loppupeleissä se asia, joka ratkaisee. Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, on aivan yhdentekevää onko farkkujesi tuumakoko 25 vai 35. 

  Lisäksi, ihan yhteen kaikkia sektoreita ei voi niputtaa: joissain vaatetusalan yrityksissä paineet ovat varmasti pienempiä mitä toisissa. Ei siis ole sama asia istua muotilehden toimituksessa kuin sisäänostotoimistossa analysoimassa viime viikon myyntejä. Jos oma itsetunto on vaan kunnossa, niin sillä kyllä pääsee jo pitkälle!

  Ja kiitos muuten palautteesta! Jos kiinnostaa, ranskaani pääsee kuulemaan vähän tässä videossa 🙂

 2. Kiitos kivasta postauksesta!

  Oon jo pariin kertaan kysyny sun koulutuksesta, koska olen itsekin kiinnostunut siitä kovasti. Kuitenkin olisi vielä yksi kysymys johon olisi ihanaa saada vastaus. Eli onko muotiala miten rajoittunut työntekijöiden ulkonäön suhteen? Muotimarkkinointi kiinnostaisi minuakin, mutta ei kai alalla katsota isokokoisuutta/pyöreyttä rajoitteena?

  Videopostauksesi ovat muuten todella ihania! Puhut niin rauhallisesti ja rennosti, etkä näytä jännittävän yhtään. Tulevaisuudessa olisi kiva kuulla sinun puhuvan ranskaa.. 😉

  Hyvää viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *