Valloittava Heimstone

Sanokaa minun sanoneen: Alix Petit’n luotsaama Heimstone on ehdottomasti yksi ranskalaisen muotisuunnittelun ihastuttavimpia tulokkaita.

heimstone2.jpg

Alunperin korumallistona syntynyt, kahden keskenään ystävystyneen vaatesuunnittelijan yhteisprojekti Heimstone sai tuulta siipiensä alle jo heti merkin perustamisvuonna 2007.  Samana vuonna päivänvalon näki muun muassa sittemmin Heimstonen tunnusmerkiksi muodostunut sulkapanta, joka sai näkyvyyttä erään (aina vähän vihaiselta näyttävän! ) teksasilaisen supermallin ansiosta.

Sittemmin merkki on laajentanut mallistoaan, ja tarjoaa tätä nykyä myös vaatteita sekä laukkuja. Vaikka korut ovat edelleenkin yksi Heimstonen tärkeimmistä myyntiartikkeleista, malliston suurin tähti löytyy tänä päivänä vaatekaapin puolelta: merkin joka vuorokaudenaikaan sopivat mekot, jotka rikkovat naisellisuuden tavanomaisia ideoita.

Tämän kesän mallistossa itseäni ihastuttavat erityisesti haalistuneet pastellisävyt ja merkille tyypillinen sopivasti boheemi ote. Mutta ei Heimstone vain yhden sulkapannan takia kiinnostava ole. Kiehtovaa merkissä kun on ennen kaikkea sen omalla tavallaan ristiriitainen ja viaton ote. Vaikka Heimstonen tyyli huokuu pariisilaista naisellisuutta, siitä puuttuu monien samaan kastiin tippuvien kilpailijoiden tunkkaisuus. Heimstone on vain yksinkertaisesti raikas. 

Pistettäisiinkö siis tytöt inkkarisulat tilaukseen? Minä sanon kyllä!

Kuvat: Heimstone

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *