Viikon muotijuorut

Laura de Lille

Nyt paljastan teille jotain, joka on varmasti aiheuttanut unettomia öitä itse kullekin. Kyllä, Chanelin pääsuunnittelija ja jokapaikanhöylä Karl Lagerfeld ajaa Hummerilla. Eikä vain yhdellä.

Minulla on ilo kulkea Karlin Hummer-kokoelman ohi päivittäin koulusta tullessani, sillä on käynyt niin hassusti, että olemme syystä tai toisesta päättäneet asua samalla asuinalueella. Hyvinä päivinä nään koko identtisen Hummer-repertuaarin ja toisina vain tämän yhden, joka tulee silloin tällöin vastaan myös kaupungilla. Olen kuullut villiä huhua, että Karlilla olisi omistuksessaan myös Hummer-limusiini, mutta niin pitkään kuin todisteet puuttuvat, jääköön tämä urbaaniksi legendaksi.

Ja muuten niille, jotka asiaa ihmettelevät - itsehän Karl ei toki autojaan aja, vaan tyytyy näyttämään coolilta etupenkillä iänikuisessa kuristuskaulapaidassaan ja aurinkolaseissa. Ihanaa, että ihmiset osaavat ottaa rennosti.

 

Vasemmanpuoleinen kuva oma, toinen täältä.

Kommentit

Hilja (Ei varmistettu)

Hei Laura,

Ja kiitos aivan ihanasta blogista!

Olen tulossa kuukauden päästä ystäväni kanssa muutaman päivän lomalle Pariisiin. Mitä keskihintaista, tyylikästä ja hyvällä paikalla olevaa hotellia suosittelisit?

Kiitos jo etukäteen avusta!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Hilja! Toivoisinpa voivani auttaa tässä. Ymmärrettävistä syistä olen ollut Pariisissa vain asukkaana enkä hotellivieraana, joten en taida osata vastata kysymykseesi.

Netistä luulisi kuitenkin löytyvän aika paljon sivustoja, joita kautta varmasti löytyy jotain :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka!

Saako udella, missäpäin Pariisia herran Hummer-kokoelmaan voisi törmätä? Olin Pariisissa vuoden vaihdossa ja tulen pian taas käymään, ja olisihan nuo nyt bongattava :)

T. Jennie

Laura Pollari
Laura de Lille

Quai de Voltaire, eli ihan Chiracin naapurissa! :)

Kommentoi