Viikon muotijuorut

Laura de Lille

Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi miltä tuntuisi olla muotitalon taiteellisen johtajan oikea käsi?

Luokkakaverini toimi lähes vuoden verran Balenciagan pääsuunnittelijan Nicolas Ghesquièren toisena henkilökohtaisena assistenttina, ja myös meno oli sen mukaista. Ainakin jos neidin poissaolokorttia oli uskominen. Puhelinsoitto kesken oppitunnin ei tarkoittanut pelkästään äkkilähtöä työpaikalle mutta myös kasapäin ongelmia koulun johdon kanssa. 

Siinäpä homma pähkinänkuoressa sitten onkin - pestin saanut kun voi oikeastaan sanoa omalle henkilökohtaiselle elämälleen hyvästit. Mutta ei ole epäilystäkään etteivätkö työn parhaisiin puoliin kuuluvat työreissut ympäri maailmaa sekä kullanarvoisten kontaktien luominen painaisi vaakakupissa ihan yhtä lailla.

Kaiken kaikkiaan luokkakaverini kertoi Nicolas'n olevan varsin rento esimies. Tosin jos jotain, mautonta pukeutumista hän ei alaisilleen suonut. Ylitsepääsemätön ärsytys saattoi syntyä vaikkapa väärän värisestä paidasta. Kerran assari sai määräyksen heittää omansa roskakoriin, koska se ei sopinut suunnittelijan silloiseen mielentilaan. Aika kivaa, eikö?

Muotialalla ei todellakaan tunneta käsitettä Casual Friday.

 

Kuvat täältä ja täältä.

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kiitos Laura! Nämä muotijuorut ruokkivat sieluani kuin madot pientä linnunpoikasta. Tsirp tsirp!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ihana kuulla! :)

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Taiteilijat ovat kaikki "lunatici", riippuu millà kuunkierrolla mennààn :) Tuli tuosta assarin tyòstà mieleen "The Devil Wears Prada" - elokuva.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hehe, lunatici! Vähän tulee leffa mieleen kyllä. Ehkä niissä kliseissä on sittenkin perää? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

mielenkiintoinen postaus!

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiva kuulla! Lue ihmeessä myös muut tähän asti postaamani juorut :)

Kommentoi