When you least expect it

Laura de Lille

En kuulu niihin tyttöihin, joiden on "täydennettävä" vaatekaappiaan ja ostoslistaansa jatkuvalla syötöllä enkä juuri juokse kaupoissa uutuuksien perässä. Kyse ei ole siitä, ettenkö olisi a) turhamainen, b) ostaisi suurimman osan ajasta muuhun kuin tarpeeseen, ja c) etteivätkö vaatteet, laukut sekä kengät aiheuttaisi minulle sydämentykytyksiä ihan samassa määrin kuin muillekin. Niin ja muistinko mainita, että olen myös erittäin vaihtelunhaluinen? En nää jatkuvaa hamstrausta ja tarvitsemista järkevänä, mutta ostan fiilispohjalta, ja on tiettyjä juttuja, joita hankin mielellään vain pakon edessä silloin kun pelkään entisten olevan pian elämänkaarensa lopussa. Näin myös toissapäivänä.

Otin nimittäin tehtäväkseni löytää itselleni uudet kesäkengät. Aikaa tähän minulla oli ruhtinaallinen tunti (!) eikä budjetissanikaan ei ollut paljon kehumista. Kun annetut olosuhteet ovat näin haastavat, tilanteeseen on vain yksi ratkaisu: New Look.

Siinä kauppa, jolta ei päällisin puolin odota juuri mitään: vaatteet eivät juuri säväytä ja näyttävät pahimmillaan halvoilta, ja skarppausta vaatisi muutaman muukin myymälästä löytyvä elementti. Mutta jos jotain, se tarjoaa laajan kenkävalikoiman, joka kutsuu haastettava janoavan etsimään osastolta sen maagisen yhden tai kahden kenkäparin, jotka eivät vain istu muuhun mallistoon. Miksi? Ne ovat laadukkaat, useimmiten oikeaa nahkaa tai mokkaa, ja jopa tyyli ja mukavuus ovat aivan muiden hintavimpien merkkien tasoa. Niin ja sitten se tärkein: ne eivät maksa juuri mitään. Siitä lähtien, kun löysin kenkäkeitaani, olen hankkinut jalkineeni lähes ainoastaan kyseisestä kaupasta. Yhtään kenkäparia en ole rikkonut eivätkä ne vastaavasti ole rikkoneet jalkojani. Aika hyvä diili parin, kolmenkympin kengistä, eikö vain?

Tässä omat uudet sandaalini. Nyt voi kesä alkaa!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Siis tervemenoa kesään, söpöliini :)

Marijja (Ei varmistettu)

Oi, ostin juurikin nuo New Lookin kengät harmaana versiona kuukauden takaisella Pariisireissullani. Hyvä valinta :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hertta, kiitos! Samaa itsellesi, kaunotar :)

Marijja, ihanko totta! Harmaita ei ollut enää valitettavasti, mutta ihan yhtä kauniit ne olisivat kyllä olleet :)

Janey (Ei varmistettu)

Mä vannon New Lookin kenkien nimeen! Pienellä vaivalla löytää ihanuuksia, joissa hinta-laatusuhde on vähintäänkin kohdillaan. ♥

Kommentoi