This is where the magic happens

Laura de Lille

Työnhaku on verrattavissa monilla tavoin deittailuun: saattaa kestää kauan ennen kuin se yksi hyvä löytyy, ja epätoivo iskee, kun puhelua ei tulekaan. Ja mikä koomisinta: heti kun lakkaa etsimästä, kiinnostuneita rynnii ovista ja ikkunoista. Näin myös minulla. 

Kävi kuin kävikin niin, että minulle tarjottiin vihdoin ja viimein tällä viikolla myös sitä tuotantopäällikön assarin paikkaa. Nyt kun olen löytänyt onneni, sähköpostiin tulee haastattelupyyntöjä ja puhelin pirisee edelleen. Viimeksi soittivat tänään Marc Jacobsilta. 

Mutta aivan kuten yli-innokkaille pojille, täytyy tarjota eioota ja olankohautusta. En etsi enää, mutta kiitos vain.  

Ensimmäinen viikko l'Eclaireurilla on kohta pulkassa ja se on ollut ihana. Studiotiimimme on neljähenkinen ja siihen kuuluu itseni lisäksi projektipäällikkömme ja kaksi valokuvaajaa. Meininki on rento, työkaverini ihastuttavia ja ennen kaikkea aitoja. Kolmen vuoden ajan pinnallista tärkeilyä katsoneena muuta en kyllä enää jaksaisikaan. Olin kuin olinkin siis oikeassa vaistojeni suhteeni. 

Tämä viikko on mennyt rauhallisesti, sillä projektipäällikkömme lähti koulutukseen Portugaliin ja meitä on ollut toimistossa parhaimillaan vain kaksi henkilöä. Tositoimiin, eli kuvauksiin emme ole päässeet, joten olen lähinnä päivittänyt nettikauppaamme ja kirjoitellut sinne sisältöä. Muun muassa tuotekuvauksia ja suunnittelijabioja. Tänään kävin nopeasti myös upouuden myymälämme pressitilaisuudessa, josta otin myös kuvia, mutta nyt ensin vähän studiotamme. Var så god!

Kommentoi