Aamupumppi

Laura loves

Täytyy myöntää, että jos harrastaa aamupäivällä liikuntaa, työnteko sujuu aivan hitosti paremmin loppupäivän ajan.

Eilen olin bodypump-tunnilla klo 11 ja kirjoitin koko iltapäivän. Olo oli raikas, tuulettunut, virkeä, virtaava. Jatkanko vielä? Keveä, luova, hilpeä, jaksava.

Tänään rysähdin heti aamusta liian monen hapankorpun jälkeen teemukin kanssa sohvan nurkkaan ja aloin kirjoittaa. Silmät ovat melkein muurautuneet umpeen. Niska jumittaa jo nyt. Poskia kuumottaa ikävästi. Aivot ovat ihan kohmeessa ja tunnen kirjoittavani kuin ala-astelainen. Olo on tukkoinen ja kenkku.

Aamujumppa (aamullatarkoitantosiaanmitätahansakellonaikaaennenkeskipäivää), ylistän sinua.

Odotan jo aivan hulluna syksyä, kun Sulo menee hoitoon ja pääsen aloittamaan aamut sporttailulla. Sen päälle kahvia. Sen päälle työhuonetta. Ei loistoarkeen muuta tarvitakaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkä se johtuu siitä eilisestä pumpista? Kyseinen liikuntamuoto kun jumittaa aika ilmoisesti lihaksia ja on loppujen lopuksi vaan hyvä markkinointikikka...

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Aamuliikunta on aivan ehdoton, jotta pàivà làhtee hyvin kàyntiin. Itse nousen kuudelta aamulla ylòs ja kàyn juoksemassa tunnin lenkin, kun pàivàt menee minullakin pienen neidin kanssa temmeltàessà ja mies tulee vasta myòhààn tòistà kotiin, niin tosiaan aika on kortilla.

laurafree
Laura loves

Tää on kyllä ihan tällaista huonosti nukutun yön jumitusta - kuten myös sohvakonttorin olemattoman ergonomian. Mulla ei mee pumpista lihakset mitenkään jumiin, mutta toki niitä jokaista särkee nyt aivan tuhottomasti, kun käyn nykyään aivan liian harvoin ja teen liian isoilla painoilla kuntotasooni nähden.

Lisensoidut tunnit on musta ylipäätään aivan mielisairas idea, mutta muuten oon kyllä suuri pumppifani.

Vierailija (Ei varmistettu)

Totta puhut, istumatyö jumittaa oikein kunnolla. Liikuntamuotona ja ideana ovat konseptitunnit hauskaa vaihtelua, tosin pidemmällä tähtäimellä vajaat liikeradat ja runsas toistomäärä saavat lihaskalvon tulehtuneeksi.

Iloa liikuntaan! :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.