Avoin kirje äidilleni

Laura loves

Moi äiti,

en ole tänään luonasi. Toivotan sinulle Lilyn kautta rentouttavaa ja kaunista äitienpäivää. Sano mummille terveisiä.

Rakastan sinua hyvin paljon! Itkuisten Oscar-voittajien tapaan voin kiittää sinua siitä, että istutit minuun uskon siihen, että mikä tahansa on mahdollista. Sillä ohjenuoralla olen uskaltanutkin tehdä ties mitä valintoja ja tavoitella haaveideni elämää. Tuet poikkeuksetta ratkaisujani, vaikka joutuisitkin sulattelemaan niitä vartin. Autat aina, kun tarvitsen apua.

Olemme toki myös aika taitavia riitelemään, mutta emme koskaan ole vihoissa tuntia kauempaa. Aika harvoin edes tuntia.

Kiitos, kun autat taloudellisesti asuntokaupoissa. Kiitos, kun leivot avopuolisolleni aina rahkapiirakkaa. Kiitos, kun hoidit kissojani 5 vuotta. Kiitos, että yöhoidat Suloa, kun lapsesi tahtoo baariin viihtymään. Kiitos, että olet suvaitsevainen, älykäs, hauska, myönteinen ja sosiaalinen. Tietysti olet myös maailman kaunein nainen.

Tässä äitienpäivälahjasi, jonka saat, kun tapaamme parin viikon kuluttua. Ne ovat Missonin käsipyyhkeitä, jotka sointuvat sangen täydellisesti joululahjaksi Sinulle hankkimaani Missonin huiviin. Uskon, että suurena esteetikkona arvostat, että voit sävyttää itsesi yhteensopivaksi pyyhkeidesi kera. Lupaan, etten pyyhi näihin pyyhkeisiin koskaan lapseni kakkapeppua.

Toivon, että voin olla Sulolle yhtä loistava äiti kuin sinä minulle.

Rakkain terveisin,

Laura

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakas Laura. Kiitos kirjesstä ja lahjasta. Olet maailman ihanin tytär ja nyt myös maailman paras äiti. Ja minä olen nonna - se on onnea. En voi kirjoittaa enempää, sillä itkettää niin paljon. Käsipyyhkeet olisivat nyt tarpeen. Uskotaan edelleen haaveisiin. Lähden Pietarin kanssa Tapiolaan ja vien terveiset. Anna sinä suukot Sulolle ja halit Aleksille minun puolestani. Nähdään pian kulta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.