Carrie = lempicarccini

Laura loves

Tuntuuko tämä kämppä toiselta kodiltasi, vaikkei sitä oikeasti ole olemassakaan?

Samoin.

Nolottaa olla näin stereotyyppinen länsimainen nainen, mutta kyllä - olen aivan kreisi Sex & The City -fani nyt ja aina. Ja Sarah Jessica Parker -fani erityisesti.

Enkä jaksa yhtään Carrien roolihahmon tai SJP:n näyttelijänlahjojen kritiikkiä. Vähän kuin joku haukkuisi omaa äitiäni. Byää. Fanitukseni kohdistuu luonnollisesti tv-sarjaan, ei niihin elokuvankaltaisiin tekeleisiin, jotka toki olen myös istunut katsomassa.

Voisin katsella Carrien/Sarah Jessican kuvia päivät pitkät. Ne korvaavat säkillisen karkkia. Ihanaa, humalluttavaa sokeria. Kasvot, kroppa ja garderobi. Huokaus.

Kommentit

sade

Mä katson näitä jaksoja uudestaan, uudestaan ja uudestaa! En ikinä kyllästy! ...varsinkin jos vieressä on vielä vähän viiniä ja suklaata. Oijoi.

Omistan kolme boksia. Ja porukoiden luona näitä on vhs-kasetilla! Sillon kun nää ensimmäisen kerran tuli telkkarista<3 Legenda sarja. Mitään näin hyvää ei oo sen jälkeen nähty.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh, iik ja amen! Gilmoren tytöt myös.

laurafree
Laura loves

Joo, Gilmoret on toinen feel-good-täydellisyys myös! Mutta ne ei oo yhtä tyylikkäitä kuin Sinkkis-leidit :D

slimmi

Sinkkareihin ei kyllästy, ei :) Voi sitä ilon päivää kun löysin vaatekaapistani Sinkkuelämää-kenkäboksin, jonka oli yllätyksettömäksi luultu poikaystäväni ostanut!  Kyseinen boksi sisältöineen on pelastanut monen monta tylsää päivää <3 

Buu

Voi apua, Gilmoren tytöt, oikeasti?!!? Katson sitä vain kun haluan tietentahtoen testata ärsytyskynnystäni.. :D

Mutta Sinkkuelämään ei kyllästy koskaan, juurikin Sarah Jessica Parkerin ansiosta. Carrie on niin ihana hahmo, Sarah kaunis, ja koko sarja muutenkin "tyttö-hömpäksi"  erittäin hienosti käsikirjoitettu.

laurafree
Laura loves

Gilmoren tytöt on aika viha-rakkaus-settiä, ja ymmärrän täysin sen vihaajiakin.. Se taitaa olla ainoa suosikkisarja, jonka päähenkilöt eivät ole mitenkään sympaattisia. Minusta sekä Lorelai että Rory ovat aivan sietämättömän ärsyttäviä. Silti sarja on paras.

Zeroable

Katsoin myös Sex&City 1:n eilen. Aivan totaalista rakkautta. Nerokas sarja ja "Carrien"  sisustus/vaatemaku hipoo täydellisyyttä.

sade

Mäkin tykkään Gilmoren tytöistä, sitä sarjaa pitää kyllä seurata vähän aikaa että ymmärtää sen outouden! :D Ihanaa kun ne puhuu lakkaamatta, vaikka ei olis mitään asiaa. Sarkastisuus on ihanaa myös.

Näitäkin bokseja omistan useamman! ;)

Kommentoi