Harmaa dressi Essin Greendressistä

Laura loves

Mikä on Turun ihanin putiikki? Kauppiaskadun The Greendress tietenkii. Essin ja Jaakon liikkeessä on aina nautinnollista piipahtaa: ekologista ja herkullista muotia muille jakaa, kaupungin makein polkkakarkki-raitalattia ja levylautasella poikkeuksetta hyvää musiikkia.

Ja sitten on vielä kaupan ihana kassi, josta voisi jo itsessään pulittaa satasen. Huokaus.

Viimeksi käydessäni puodin lattia lainehti pahvilaatikkoja. Niistä kuorittiin Tomsin ihania kenkiä, joita haluaisin jokaisessa värissä ja kuosissa!

Kompuroin Toms-meren keskeltä rekille, jolla killui Andrew Mackenzien hiirulaisenharmaa kesämekko kreisein naruviritelmin. Unelmankevyt. Ihana, avoin selkä rinksulasoljella. Jatkoon!

Essi tunnusti, ettei kukaan ole vielä keksinyt, miten mekon miljardit liehukkeet tulee oikeaoppisesti solmia. Ans kattoo. Toivottavasti Andrew ei pääse näkemään, miten fashion-rajoitteinen ystävänne kouralliseen vöitä lopulta kietoutuu. Toivon, ettei lopputulos ole liian bondage-henkinen.

Päätän ajatelmaan: onko mikään niin kaunista kuin harmaa?

 

Eiku vielä yleisluontoinen PS. Kuten moni tietänee, The Greendressin emoliike sijaitsee Helsingissä. Myös Tampere on äskettäin saanut oman Greendressinsä. Pitäisi visiteerata niissäkin.

Kommentit

susa

kiitos tästä vinkistä, heihei vuokrarahat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.