Jussin kanssa päällekkäin

Laura loves

Ihana Jussi on yksi lempibloggareitani, mutta nyt paloi käämit, shhaatana! Jussi hehkutti tällä viikolla Elbow'n tuoretta albumia blogissaan (btw, jos joskus käytän ilmaisua "TONTILLA" liittyen muuhun kuin maanpalasiin, voisitteko v*ttu ampua minut, kiitos paljon) täysin samoin ajatuksin ja miltei samoin sanankääntein kuin minä tänään Nyt-kolumnissani. Kolumnini oli ilmestyessään auttamattoman vanhentunut ja typerä, koska Jussi ehti ensin. (Luonnollisesti oletan, että jokainen maailman ihminen tai ainakin Hesarin tilaaja lukee hänen oivaa blogiaan..) Miten voi olla, että vertasimme muun muassa molemmat vokalisti-Guyta Ricky Gervaisiin? Ei pysty käsittämään!

Niin tai näin, hanki ny hyvä ihminen siekkii Build a Rocket Boys! Se o ihhanna.

Ps. Sori tuo postauksen otsake. Kuten olen maininnut, olen työskennellyt vuosia iltapäivälehdessä. Luetuin kolumnini koskaan oli tuolloin nimeltään Kamera sängyssä. Kyllä mä osaan nää hommat.

Kommentit

Iisa

Jussi osaa lukea tyttöjen ajatuksia. Mekin ollaan sen kaa sivuttu samoja aihevalintoja samanaikaisesti.

Enkä kerennytkään vielä Nytissä pidemmälle, joten nyt kahvia ja vilkuilemaan musasivua. (Mistä vetoa, että kun saan pannun porisemaan, pinnasängystä alkaa kuulua kolinaa.) 

laurafree
Laura loves

Jussi, tuo virallinen tytsien ajatustenlukija. Ja vauvat kans. "Nyt se ajattelee kahvia ja lehteä. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!"

*H* (Ei varmistettu)

Tuo "tontilla" termin käyttö blogimaailmassa on kyllä niin perkeleellisen ärsyttävää. Kiitos kun vahvistit etten ole raivoni kanssa yksin.

laurafree
Laura loves

Mulla oikeasti (no ok, ei ihan oikeasti) tulee savua korvista, kun "Liisa esittelikin tätä paljettikolttua jo tontillaan". Tontillaan! TONTILLAAN! Onko Liisa siis rakentamassa omakotitaloa? No hyvä sitten.

*H* (Ei varmistettu)

Pitäisköhän mun ostaa vaikka Keski-Pohjanmaalta hieman maata ja roudata sinne kasapäin jos jonkinlaista kimaltavaa asiaa ja vaatetta?

"Mitä teet?"
"Esittelen uusimpia muoti- ja lifestyle -löytöjäni. Tontillani. Prkl."

Tiiu (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.