Kestävät kakat

Laura loves

Kyllä, ne ovat myös ekologisia. Mutta en ole niin läpeensä eko, että välttämättä suosisin niitä, jos ne olisivat hirvittävän rumia.

Kestovaipat ovat itselleni ennen kaikkea esteetikon valinta. (Lapsirajoittuneille tiedoksi: puhun siis vauvain vaipoista, en esimerkiksi mummojen, tai lantionpohjalihaksensa kadottaneiden.)

Lapsen vaipat joutuu vaihtamaan tuhansia kertoja, ennen kuin se oppii kuivaksi. (Vaistovanhemmat eiku mitä te olittekaan, hiljaa nyt. Joo, teidän lapsi oppi 2-kuisena. Onnea.) En halua nähdä jotain saatanan Pamperseja ja Liberoja tuhansia kertoja elämässäni. Niitä karseita teippejä, oksennuksen värisiä pupuja ja tipuja.

Siispä esteetikon (ja hupaisaa nimeämispolitiikkaa arvostavan) valinta on BumGenius. (Ei ole kotimainen, juu. Bääd hippie bääd.)

- Ehdottomasti tarrakiinnityksellä, ne nepparit ovat kamalan hankalat ja ärsyttävät.

- All in one eli AIO. Superlaiskalle perheelle just paras. Vaippa päälle, vaippa pois, vaippa pesuun. Hidas kuivuminen ei ole ollut mellä ongelma, koska arsenaalia piisaa: niin koukuttavaa näiden shoppailu on!

- Tykkään enemmän "kokovaipoista" (siis S, M, L) kuin yhden koon - jälkimmäiset ovat ainakin pienelle vauvalle niin massiivisia. Myöhemmin varmaan hyvät.

Haluaisin myös esittää erään tärkeän huomion:

kertakäyttövaipparoskis haisee kuolemalle - likainen kestovaippakasa ei oikein millekään. Tämän ihmiset tuntuvat kuvittelevan aivan toisinpäin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.