Päivän moka

Laura loves

Siitä vastasi meikkaaja, en minä. Olin siis pakkeloitavana ammattilaisella. Se unohti laittaa ripsivärin kokonaan.

Kyllä, tiedän että johonkin moderniin meikkilookiin ei välttämättä kuulu ripsiväri. Nyt kyseessä oli mitä perinteisin naaman maalaus, ja meikkaaja vielä etukäteen kertoi että laittaa sitten ripsivärin viimeiseksi.

Luonnollisesti en kehdannut sanoa mitään, vaan hipsin hiljaa pois. Mikä oudointa, meikkineiti vielä lopuksi mallaili tyytyväisenä kätöstensä jälkiä kasvoiltani. Eikä huomannut sittenkään.

Että hupsista. Vähän niin kuin minä lähettäisin jutun tilaajalle artikkelin, josta puuttuisi kokonaan välimerkit. Tai jotain.

No, ei se ole niin vaarallista. Sudin maskarat räpsyttimiin kotona.

Mittään en meikkaamisesta tiiä, mutta lopputulos oli silmääni liian ysäri. Ja voiko tummanruskea luomiväri koskaan näyttää hyvältä, ei-tunkkaiselta? Olo oli teatterimainen, maskissa käynyt. Ei se toki Sulon ja minun lauantaimenoa haitannut...

 

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Mm, juu, onhan tuo ehkä aika textbook example meikistä kuin meikistä :D

"Tee luomelle banaanivarjostus ruskealla luomivärillä ja häivytä. Rajaa silmät mustalla rajausvärillä. Vahvista kulmakarvoja ja harjaa ne luonnollisen kasvusuunnan mukaan."

 

Mutta myönnetään, että joku kerta olen meinannut itsekin unohtaa ripsivärin tai kulmien harjaamisen ja HITTO miten noloa se on :') Tekevälle sattuu.

laurafree
Laura loves

No eli mä tajuan kuin tajuankin ton verran meikistä! Että toi ei ehkä ollut ihan cutting-edge, state-of-the-art lopputulos :D Ei sillä, ois kiva osata tehä ees banaanivarjostukset ja muut peruksista peruksimmat itse. Eikä tuommonenkaan näyttäis musta niin pahalta esimerkiksi harmaalla tehtynä.

Mutta totta kai tekevälle sattuu. Nimim. Viimeksi eilen lähetin kokonaan väärän tiedoston toimeksiantajalle

Ois kyllä silti kiva päästä joskus sellaiselle vähän modernimmalle meikkaajalle. Et tietäis Saara sellaista Turusta?

laurafree
Laura loves

Ps. Uskomatonta, että näät tosta kuvasta noi kaikki asiat. Banaanivarjostuksen voin tajuta, muta että pystyt bongaamaan rajauksen ja kulmakarvajutskat sun muut. Jännää, kun itelle tää koko aihealue on niin täyttä ufoilua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.