Rakastus

Laura loves

Yhyy byhyy. Päivälleen viisi vuotta sitten laskin väkäleukani tämän herrasmiehen olalle ja siihen se on koko lailla liimaantunut. Puoli vuosikymmentä! Elämän pisin, ja luonnollisesti paras suhde. Ja matka jatkuu.

Tapasimme epäammattimaisesti, kun haastattelin yhtyettään Rumbaan. Tai siis kyllä se tapaaminen oli ihan ammattimainen, jatko ei. Onneksi piti lähettää juttu tarkastettavaksi, niin ei tarvinnut tehdä ihan tikusta asiaa. Siitä se höperö meilailu alkoi. Tai siis: MySpace-viesteily, toki. Olemme aikakautemme lapsia. Kiitos siis Rumba, MySpace & kohtalo, tähtikartat, jeesus & kaikki muut asianosaiset.

Vuosipäiväämme juhlistamme äärimmäisen romanttisesti: hattupäinen herra nauhoittaa tahollaan (ihanaa) Kiilaa, ja Sonja tulee kanssani herkuttelemaan ja kattomaan leffaa. Ties mihin intiimi iltamme nti Sondelsin kanssa johtaakaan, kun Sulo on nukutettu...

Ps. Kuvavalinnasta vastasi mies itse. Oli ainoa foto, joka läpäisi seulansa. Tässä ollaan Italiassa erään toisen pariskunnan unohtumattomissa häissä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.