Sulo sai tyynyn

Laura loves

Jos Ruskovilla olisi brändätty paremmin, ostaisin lafkan jokaisen tuotteen. Nyt, tällä käsittämättömän hirveällä logolla, ostan vain puolet. Heh. Kuvastot on sentään jo rukattu aika herkulliseen muotoon. Niitä lukiessa iskee Ruskovilla-himo!

Itselleni olen hankkinut jo jumalaisen silkkivillakerraston - topin ja legginssit. Tällä kertaa Ruskovilla-puketin sai lapsonen, joka alkaa olla kypsä nukkumaan tyynyn kanssa niin kuin isot ihmiset.

Sulon tyynyn täyte on hirssiakanaa. Se rahisee maltillisesti ja sitä vasten on ihana painaa pää. Se muotoutuu oman rangan mukaan ja kai sitä on jotenkin lohdullista rutistellakin. Se on viileä ja hengittävä. Täyte on kuohkea. What's not to love.

Tyyny on muuten tosi ekologinenkin. Akanat käydään Ruskovillan myyntipisteessä vaihtamassa noin viiden vuoden välein. Vanhat kipataan biojätteeseen. Kai niistä jonkun piirakankin vois leipoa. No ei.

Näitä tyynyjä on vauvakoossa, lasten koossa ja aikuistenkin. Tekisi mieli kokeilla, mutta olen niin nirso tyynyjen suhteen, etten tiiä. Kovin kallis virhe ei oisi, vauvatyyny ainakin maksoi vain 15€.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.