Alkuillan asu

Lilou's Crush

Huh. Työpäivän jälkeen rynnättiin hirrrrveää vauhtia asuntonäyttöön, mies tuhannen myöhässä, ja itseltä pinna taisi katketa Käpylän kohdalla. Sieltä suoraan treffeille Töölönrantaan (myöhässä, tietysti). Onneksi huomattavasti rauhoittuneessa mielentilassa, ja tapaamisen jälkeen olin suorastaan seesteinen.

Farkut Only, balsut Banana Republic, pusero Whistles, jakku H&M, koru Topshop

Pokassa on vielä harjoittelua, kohta-kolmevuotias vie äitiä kuusi nolla ilveilyillään, kun pitäisi kuvaushommiin keskittyä.

Pitäkee muuten peukkuja, huomenna on elämäni eka punkteeraus. Hirvittää.

Kommentit

NinaVee
Väreilyjä

Hui, toivottavasti punkteeraus ei sattunut ja lopputulos toimenpiteen jälkeen on toivottu. Paranemista!

Hertta
Lilou's Crush

Arvaas Ninnanen mitä, ei punkteerattu ollenkaan -taaskaan. Ei ole ihan ne perinteiset syyt tämän vaivan takana, pöh, turhia antibiootteja popsittu seitsämän kuuria! Mutta tästä sitä vielä noustaan :)

Kimpassa

Hyi antibiotteja. Minun poskiontelot on punkteerattu lukemattomia kertoja. Oikeastaan aika iisi ja nopea toimenpide joka helpottaa oloa huomattavasti. Alkuun jännitti niin että silmissä sumeni, sitten alkoi mennä jo rutiinilla.  Loppujen lopuksi poskiontelontulehdus-kierteeseen saatiin stoppi leikkauksella, jossa onteloita avattiin enemmän ja samalla poistettiin siellä tukkeena ollut kystä. Tästä on aikaa jo varmaan lähemmäs kymmenen vuotta. Helpottui elämä huomattavasti, päänsäryt katosivat ja loppui jatkuvat antibiottikuurit. Sen saivat lukemattomat kuurit aikaan, että vatsa on edelleen melko herkkä. Nykyään välttelen niitä kuin ruttoa, kaikki muut keinot ensin. Tästähän tuli melkoinen sairauskertomus. Asian ydin (joka katosi sanatulvaan) oli, että punkteeraus on jees! 

 

Ja mikä asuntonäyttö? Ja Käpylästä vai? Kääk?! Kerro lisää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.