Bob karkuteillä

Lilou's Crush

Keksitiin tänään tyttösen kanssa tekosyitä nukkumaanmenon siirtämiseksi. Kuvattiin kaikenlaisia juttuja. Kuten tämä lapsukaisen laukkusarja, Marimekon Karkuteillä-kuosilla.

Tilasin salkut Finnish Design Shopin talvialesta, ja lapsi vallan hurmaantui. Harmi, että eivät ole kovinkaan kestäviä, parin avaamisen ja sulkemisen jälkeen reunat ovat jo ihan rispaantuneet. Mutta käyttöön ne on ostettu, eikä koristeeksi.

Laukkujen alla lepää typyn huoneeseen piiiiiiitkän etsinnän jälkeen löytynyt tasapaksumustavalkoraitamatto. Pappelinan Bob on allergiakotiin sopivasti muovia. Ja hämmästyttävän mukavaa sellaista, ihastuttii materiaaliin käytävän maton myötä, ja uskallettiin siksi tehdä tällainen vähän poikkeava materiaalivalinta matoksi lapsen huoneeseen.

Kommentit

amelie (Ei varmistettu)

Hei,
tuo matto esiintyi muistaakseni aikasemminkin blogissasi ja se on hieno. Mistä ostit/tilasit sen?

Hertta
Lilou's Crush

Tämä yksilö ei tainnut päästä ihan blogiin asti, joku toinen raitamatto varmastikin kyllä, sillä sitä on haettu pitkään ja hartaasti :) Tilasin tämän ruotsalaisesta Lännamöbel*sta, josta tilasin myös String-työpöytä -ja hyllykokonaisuuden. Edullisimmin taitaa löytyä (postikulujen puolesta) joko Förr.se:sta tai sitten Scandinavian design onlinesta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Bob! Meillä on tuo myös keittiön kesämattona, niin pehmeä jalalle ja vain pyyhkäisy kostealla kun tarvitaan puhdistusta. Tosin viime kesänä kiikutin maton parvekkeelle, kun tuli kellittyä siellä Lettusen kanssa

-Malia

Maisa (Ei varmistettu)

Oliko String-kokonaisuus paljon edullisempi Ruotsista tilattuna? Meillä harkinnassa myös...

Hertta
Lilou's Crush

Malia, minustakin se on ihan käsittämättömän pehmeä, muoviksi! Ja tykkään siitä kierrätysmeinkiajatuksesta tuotannossa kovasti. ja voi miten tuo olisikin sopinut entisen asuntomme parvekkeellekin, tosin olisin ottanut kelta-valkoraitaisen sinne.

Maisa, kyllä, ainakin tuo meidän kokonaisuutemme tuli aika paljon edukkaammaksi, ja eniten tilaukseeni vaikutti se, että kaikki kaipaamani osaset oli heti saatavissa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.