Dubai, toiset viisi. Le Meridien Mina Seyahi.

lemeridien1.jpg

Ei onneksi tullut mahalaskua, tuli uusi ilonaihe, kun saavuimme Jumeirah Beachin hotelliimme.

lemeridienwestin.jpg

Le Meridien Mina Seyahi on yksi vanhimmista Jumeirah Beachin hotelleista, ja siksi sekä sijaitsee yhdellä parhaista paikoista rannalla että myös jo uudempiin hotelleihin verrattuna huoneiden osalta nuhjuinen. Hotelli oli kuitenkin tahrattoman puhdas, siivous nimittäin suoritettiin huoneissa kaksi kertaa päivässä.

mer1895gr.70646_lg.jpg

Huoneemme, ihan perus-sellainen (lue: halvin mahdollinen) oli aivan järjettömän suuri (ylläoleva kuva on hotellin sivuilta, huoneemme oli tätä suurempi, samanhenkinen kyllä, mutta ilman merinäköalaa): siellä oli sekä parivuode että 120cm leveä sänky, paikalle roudattin vielä vauvansänkykin (jossa tyttäreni ei tosin mahtunut nukkumaan), sohvaryhmä ja muut vastaavat kalusteet kuin edellisessäkin hotellissa.

Mutta mennääs ulos. Alue oli sanalla sanoen täydellinen!

lemeridienallas1.jpg

Hotelli jakaa 1200 metriä vitivalkoista hiekkaa olevaa rantaviivaa viereisen, uudemman Westin-hotellin kanssa (toinen kuva ylhäältä), ja myös muut palvelut ovat käytettävissä ristiin.

img_8906.jpg

Allasalueella on useita altaita, niin lapsille kuin vain aikuisillekin, infinityallas, jossa tuntuu kuin meri jatkuisi suoraan altaasta, ”joki”allas joka kiemurtelee läpi alueen, vesiliukumäki toisessa lastenaltaassa, poreallas ynnä muuta.

img_8912.jpg

Vähintään yhtä kivaa oli se, että aurinkotuoleja oli aina vapaana joku puistoaluueella tai rannassa, varjossa tai auringossa, eli aikaisemmista käymistäni lomakohteista tuttu aurinkotuolikamppailu ei ollut tarpeen.

img_8830.jpg

Merivesi oli kirkasta, turkoosia ja lämmintä -kuin ammeeseen olisi astellut. Ensimmäisellä kerralla rannalla tyttöni ei malttanut edes vaihtaa uikkaria päälleen, kun veteen oli päästävä -heti.

Alueella kulkivat myös pienet ”golfkärryt” jotka kuljettivat vieraita eri puolille tiluksia. Itsekin teimme ihan ensalkuun kivan kiertoajelun, jotta kaikki herkut tulivat heti selviksi, mutta sitten kyllä tepastelimme ihan omin voimin.

lemeridienpenguin.jpg

Lapsille hotelli oli mahtava. Siellä toimi Penguin Club, eli lapsille oli varattu oma alueensa klubitaloineen, jossa oli leikkikenttä, pomppulinna, keinuja ja kiikkulautoja ja klubitalon sisällä pallomeri, ja kaikki lelut, joita kuvitella saattaa. 

lms00124_lg.jpg

Yli 4-vuotiaat lapset saattoi myös jättää klubille, jossa koko päivän oli käynnissä moninaista ohjelmaa usean ohjaajan seurassa, mm. tanssia, kasvomaalausta, korujen tekoa, piirustusta, jalkapalloa yms yms yms.

Le Meridien sijaitsee hyvin lähelle Dubain kuuluisaa ”The Walk”-kävelykatua, jota reunustaa ravintola toisensa jälkeen. Alue oli viihtyisä ja rauhallinen,  joten sinne kannattaa mennä maistelemaan illallista ja ihmettelemään kävelykatuosuuden päätyttyä ohi lipuvia luksusautoja.

lewalk2.jpg

thewalk.jpg

Jälkimmäinen hotellimme oli huomattavasti hintavampi, kuin edellinen hotellimme, vaikka jälleen tämänkin nappasin tarjouskorista. Mutta sanoisin silti, että hintansa väärti kaikkinen palveluineen (kolme yöt n. 650€) Ja tiedättekös mitä! Päätettiin perheen kesken, että poiketaan lomarutiineista, ja mennään ensi vuonna ihan samaan paikkaan. Tosin koetan löytää hyvän hinnan viereiseen, paljon uudempaan Westiniin, se näytti kieltämättä vielä paremmalta.

img_8730.jpg

 PS. lennot varataan sitten ihan jotenkin muuten kuin tämänkertaisen matkatoimiston kautta, sekä meno- että etenkin paluumatkan lentomyöhästelyjen tiedonkulku oli surkuhupaisa esitys. Tästä ehkä enemmän myöhemmin, kun verenpaine on asian osalta hiukan tasaantunut.

Kommentit (17)
 1. Dubain lennot varattu ja hotelliarvonta käynnissä! Loppusuoralle ovat päässet tämä teidän hotelli (nettisivun mukaan juuri remontoitu) ja toinen Le Meridien hieman alempana Jumeriahilla. Dubaissa kun en ole koskaan käynyt ja Babyn kanssa eka reissu niin ajattelin että osaat ehkä kertoa, pystyykö tuosta kävelemään the walkille / ravintoloihin? Babyn, vaunujen yms. pakkaaminen parin minuutin taksimatkaa varten ei jotenkin houkuta montaa kertaa pävässä..

  1. Oi teitä onnellisia, ihanaa matkaa! Me oltiin seuraavalla kerralla siellä toisessa Meridiedissä, jonka sijainti The Walkiin nähden oli parempi, käytännössä se sijaitsi ihan The Walkin alkupäässä. -täältä ei taidettu kävellä, jos en väärin muista. Tykkäsin muuten tämän hotellin allasalueesta enemmän, mutta molemmat olivat tosi kivoja, eli valitset kinka vain, on hyvä 🙂

   1. Kiitos! Hinnat ovat samat niin taitaa mennä arvalla 🙂

   2. …et varmasti pety kumpaankaan! Koska teillä on vasta baby, ei taida lasten vesiliukumäellekään olla tarvetta? Tällä hotellilla on yhteinen allasalue The Westinin kanssa, ja sieltä löytyy katettu lastenallas pienellä liukumäellä, joka oli tuolloin 2,5 vuotiaalle ihan mieletön 😀

    1. juu ei ihan vielä ole asiaa liukumäkeen, joskos pääsisi altaaseen kuitenkin varovasti tutustumaan! Westiniä on monet kehuneet, mutta on tosiaan aikalailla tyyriimpi..

 2. Mahtavia lomakuvia! Erityisen kiva niitä on katsella nyt, kun on Dubain lennot kesäkuulle varattu, JEEE! 🙂 Ystäväperheemme asuu siellä, joten päästään ihan perhemajoitukseen ja ”paikallisen” kanssa katselemaan paikkoja. Mutta jos sulla on vinkkejä lapsen kanssa touhuiluun tuolla, niin otetaan mielellään vastaan. Ja meidän vauva lähtee ihan ensimmäiselle lentomatkalleen, eli lapsen kanssa matkustamiseenkin kokeneemman vinkit ovat tervetulleita. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *