Edward Korppukäsi ja pelastuksen putkilo

Lilou's Crush

Kärsin talvisin ihan kamalan kuivista käsistä. Sormenpäistä ja rystysistä iho halkeilee ja muutenkin kädet on täynnä pienenpieniä, kipeitä haavoja. Olen tursottanut rasvaa tuubitolkulla, mutta mitään ihmeidentekijää en ole joukosta löytänyt. -En, vaikka viime vuonna osallistuin toimittajatuttavani käsirasvatestiryhmäänkin, ja kokeilin markettirasvat aasta ööhön.

Nyt olen kuitenkin löytänyt yhden voiteen, joka edes suurinpiirtein auttaa; L'Occitanen Shea-voiteen, ja ajattelin tämän jakaa vinkkinä muillekin kuivakätisille. Hinta on käsivoiteeksi minusta hulvaton, pikkuisen päälle 20€ 150ml, mutta tällä kertaa hinta tuntuu takaavankin jotakin

Sain myös viimein ostettua oman iiiiisooon pötkylän, ja voin jättää työkamusen purtilon rauhaan, alkoi jo kinuaminen hävettää.  Joten Lissu, jos olet kuulolla, tervetuloa: seuraavat rasvabileet mun tuubilla!

Kommentit

Bisquits (Ei varmistettu)

Kyseinen käsirasva on minunkin suosikkini. :-)

Tuo Lue lisää -aukiklikkaaminen on muuten todella ärsyttävä täällä Lilyn puolella. Voisiko sitä muuttaa niin, ettei tarvisi klikkailla auki jokaista artikkelia, vaan ne näkisi suoraan?

Hertta
Lilou's Crush

Bisquits, vitsi kun olisin tajunnut tästäkin asiasta huudella apua aikaisemmin, olisipas saanut heti apua! Useampi on tosiaan tuosta klikkailusta kysellyt, joten katsonpa ensin , onnistuuko tuo vain ingressin pidentämisellä koko tekstin mittaiseksi, vai olisiko siihen joku automaattinen keino, on minustakin vähän hankala piirre! Kiitos siis huomiosta!

Hertta
Lilou's Crush

Wohoo, kappas, näin se onnistui! Tosin kommentit mokomat jäävät edelleen tuon "katso koko juttu" painikkeen taakse. Hmm.

Tämä käsirasva on kyllä tehokas superkuiviin ja hakeileviin käsiini.

Mutta tätäkin paremmaksi koppurakätiset ystäväni kehuvat Ardenin Eight Hour Creamia. Kai minunkin on nyt viimein syytä hankkia oma tuubi sitä ja järjestelmällisesti siedättää itseni sen tuoksuun. 

Hertta
Lilou's Crush

The Serendipity, ihanko totta, sitä täytyy sitten ehdottomasti myös kokeilla! Olen tainnut tutustua Eight hour creamiin vain huulirasvana -siis sellaisesta putkilosta sitäkin laitettiin, onkohan siitä eri versioita eri ruumiinosille? Hirveälle se kyllä haisi, sen minäkin muistan :)

O (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :) täytyy heti kokeilla.

Gwenn (Ei varmistettu)

Suosittelen kovasti kokeilemaan myös the Body Shopin hamppukäsivoidetta, jos et siihen ole vielä tutustunut. :)Olen kouluttanut siihen puolet ystäväpiiristä, mm. ystäväni 40v karskin aviomiehen, joka ei yleensä koske mihinkään "akkojen hömpötykseen". Kerran kuitenkin kokeili ja jäi heti koukkuun. :D

Hertta
Lilou's Crush

O, hyvähyvä :)

Gwenn, sekin kuulostaa hyvältä -voisinpa ottaa testattavaksi tämän nykyputelin  kuluessa loppuun!

NinaVee
Väreilyjä

Samaa voidetta löytyy täältäkin monta tuubia! Töissä on yksi, kylppärissä toinen. Laukussa kulkee pienempi versio ja yöpöydällä toinen pikkuruinen. Ja kylppärin kaapissa vielä yksi iso korkkaamattomana. Eli onnea, nyt osuit käsirasvojen ytimeen. :)

Ja tuosta EA:sta... Kulttituote Eight Hour Cream ei sellaisenaan ole käsille hyvä (ei imeydy millään), mutta sarjan käsivoide on ehkä vielä parempi kuin tämä Lóccitane. Tai ainakin kevyempi ja imeytyy nopeammin. On vaan kalliimpaa kuin tämä ja tämä on enemmän luonnon tuote, joten tällä mennään. (Ihan vaan silloin tällöin loikataan EA:n puoleen jos taxfreestä löytyy hyviä tarjouksia. :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo on ihan ok voide, mutta vielä paljon parempi ja tehokkaampi on a-creme (saa luontaistuotekaupoista). Itselläni ei tuo pelkkä "pelastuksen putkilo" auta vaan pakko on käyttää a-cremeä, jotta kädet ovat kunnossa (muuten haavoilla jne). "Pelastuksen putkilo" on minulla mukana käsilaukussa, koska a-creme täytyy säilyttää kylmässä ja olisi hankala kuljetettava muutenkin. Kannattaa kokeilla!

Hertta
Lilou's Crush

NinaVee, survival-varustelu parasta luokkaa :) Ajattelinkin, että se tuntemani kahdeksantunninrasva ei oikein taivu käsivoiteeksi -meikkarit sitä suosivat ainakin joskus nuoruudessani huulikiillon asemasta ja kulmakarvojen asettelussa ja missä lie vielä :) Mutta siis nappaan kokeiluun tuon käsiversion heti jos hyvään hintaan löytyisi!

 

Vierailija, a-creme on ihan vieras juttu! Luontaistuotekaupoissa en ole vuosiin poikennutkaan, olen jotenkin onnistunut unohtamaan ne tyystin näitä rasvajuttuja miettiessäni! Mutta juuri tuota samaa ongelmaa on, ehkä sieltä voisi saada jonkun pienen näytepurkin? Nuo kylmässä säilytettävät ovat kyllä vähän haastavia, kun niin monta kertaa päivässä sitä rasvatuubia tarttee. Ehkä sitten aamun eka ja illan vika kerros :)

ElinaK (Ei varmistettu)

Muistat kai juoda paljon vettä:)Nestehukka näkyy ensimmäisenä käsissä ja huulissa.
Itse hieman huono muistamaan veden juomista ja pienen vauvan vanhempana tämän sitten todella huomaa käsistä!

Hertta
Lilou's Crush

ElinaK, kyllä luulen ainakin juovani riittävästi -mutta pitää sitäkin vielä vähän tarkailla. Pienen vauvan kanssa myös pyllynpesurumba on omiaan pistämään ihon huutamaan hoosiannaa, samoin jatkuva muu lotraaminen (tutit ja tuttipullot ja muu tiski ja pyykki). Ai että oli kipiät kourat!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Tätä vinkkiä olen kaivannut. Kädet kärsivät tähän aikaan vuodesta. Olen kokeillut vaikka mitä - tämä kuulostaa pelastukselta!:)

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, kannattaa tosiaan kokeilla -ja tuosta L'Occitanen voiteesta voi ostaa testiin sellaisen 50 (vai olikohan se 30ml) pienen tuubin, jos haluaa olla IHAN varma. Itse tykkäsin että on loistavaa kamaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuota a-cremeä ei alun jälkeen tarvitse edes montaa kertaa päivässä käyttää, sen verran hyvin tehoaa. Itse rasvaan kädet enää iltaisin ja se riittää hyvin, ennen kädet olivat tosiaan haavoilla ja ihottumalla (paha atopia) ja tarvitsivat monet rasvaukset päivässä. A-cremen etu on myös se, että sillä voi rasvata koko kropan. Lapsella oli ennen jalat verillä (atopia), nykyisin rasvaan ehkä pari kertaa viikossa ja jalat ok.
A-cremen purkki taitaa olla 160g eli aika pieni, mutta aine tosiaan on riittoisaa. Plussaa vielä se, että imeytyy nopeasti eikä sottaa. L`Occitane on ok, mutta painii ihan eri sarjassa a-cremen kanssa. Tuo a-creme on ruotsissa käytössä ainakin lastensairaaloissa.

Kommentoi