Edward Korppukäsi ja pelastuksen putkilo

_mg_9268.jpg

Kärsin talvisin ihan kamalan kuivista käsistä. Sormenpäistä ja rystysistä iho halkeilee ja muutenkin kädet on täynnä pienenpieniä, kipeitä haavoja. Olen tursottanut rasvaa tuubitolkulla, mutta mitään ihmeidentekijää en ole joukosta löytänyt. -En, vaikka viime vuonna osallistuin toimittajatuttavani käsirasvatestiryhmäänkin, ja kokeilin markettirasvat aasta ööhön.

Nyt olen kuitenkin löytänyt yhden voiteen, joka edes suurinpiirtein auttaa; L’Occitanen Shea-voiteen, ja ajattelin tämän jakaa vinkkinä muillekin kuivakätisille. Hinta on käsivoiteeksi minusta hulvaton, pikkuisen päälle 20€ 150ml, mutta tällä kertaa hinta tuntuu takaavankin jotakin

Sain myös viimein ostettua oman iiiiisooon pötkylän, ja voin jättää työkamusen purtilon rauhaan, alkoi jo kinuaminen hävettää.  Joten Lissu, jos olet kuulolla, tervetuloa: seuraavat rasvabileet mun tuubilla!

Kommentit (16)
  1. Tuota a-cremeä ei alun jälkeen tarvitse edes montaa kertaa päivässä käyttää, sen verran hyvin tehoaa. Itse rasvaan kädet enää iltaisin ja se riittää hyvin, ennen kädet olivat tosiaan haavoilla ja ihottumalla (paha atopia) ja tarvitsivat monet rasvaukset päivässä. A-cremen etu on myös se, että sillä voi rasvata koko kropan. Lapsella oli ennen jalat verillä (atopia), nykyisin rasvaan ehkä pari kertaa viikossa ja jalat ok.
    A-cremen purkki taitaa olla 160g eli aika pieni, mutta aine tosiaan on riittoisaa. Plussaa vielä se, että imeytyy nopeasti eikä sottaa. L`Occitane on ok, mutta painii ihan eri sarjassa a-cremen kanssa. Tuo a-creme on ruotsissa käytössä ainakin lastensairaaloissa.

  2. Lilou's Crush
    23.1.2011, 20:05

    Tiina, kannattaa tosiaan kokeilla -ja tuosta L’Occitanen voiteesta voi ostaa testiin sellaisen 50 (vai olikohan se 30ml) pienen tuubin, jos haluaa olla IHAN varma. Itse tykkäsin että on loistavaa kamaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *