Eilisen juhlan asu ja elämän veli

Lilou's Crush

Kukaan tuskin on välttynyt siltä seikalta, että eilen vietettiin iloisissa merkeissä Lilyn "tupaantuliaisia"täällä Helsingissä.  Minä sain seuralaisekseni juhliin niin vallan mieluisen tyypin, pikkuveljeni.

Päivän asu-selvityksenä kerrottakoon, että itselläni oli yllä se kuolaamani Equipmentin silkkipusero ja aivan hurjalla ylikäytöllä olevat Humanoidin villapöksyt. Puolustelen niiden jokapäiväistä pukemista milloin mukavuudella ja milloin sääolosuhteilla. Velipojalla puolestaan oli päästä varpaisiin Topmania. Ollaan verkkoshoppaajasisarukset :)

Pikkuveikalta sain myös eilisen parhaan vinkin, käytiin nuuskimassa hajuvesiä ennen juhlia (no, minä nuuskin ja veli oli pakotettu nuuskimaan seurana): kehotti kurkkaamaan, mitä fundeeraamani hajuvesi, Cleanin Warm Cotton kustataisi fragranceX:ssä ennen impulsiivista ostotoimintaa. Ja kannatti kurkata, tuoksun sai sieltä alle puoleen hintaan.

PS. Täytyy lisätä tähän vielä toinenkin kuva, joka arkistoista pompsahti eteen -sama parivaljakko kesäisissä kekkereissä noin viisi vuotta sitten kotikonnuilla sijainneessa Underbarissa. Aika kuluu, ja veli aina vain paranee <3

 

 

 

 

Kommentit

Tyts (Ei varmistettu)

Paranee tosiaan, myönnettävä on ;-D

Toivottavasti oli mukavat kekkerit, törmäsinhän minäkin tosiaan jopa uutisissa tähän asiaan eilen, ei vain kerta kaikkiaan taas yhdistänyt. (Pitkät piuhat, tausta on hämäläinen - sillä ainakin voi selittää paljon ;-D)

Voih, kävin myös ihailemassa työpaikkasi kotisivuja. Ei vain taida oikein meikätytölle löytyä teidän firmasta sopivaa työnkuvaa. Hih, psykiatrinen sairaanhoitaja ei kovasti tuosta mainonnasta ymmärrä, ei auta, vaikka on business-maailmassa tullut pyörittyä jo kymmenen vuotta. Koska sekin on mennyt vakuutusalalla.

Mutta on silti ihanaa kuulla, että näitä hyviäkin työpaikkoja löytyy. Rakas serkkuni on myös ollut onnekas ja päässyt useasti Suomen parhaaksi valittuun työpäikkaan. Viherrän siis täällä melko usein ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hassua muuten, että kaikki tekstit tulevat putkeen, vaikka niitä yritän järkevästi kirjoittaessa jaotella.

tiiamonica
My Own Way

Tyylikäs asukokonaisuus, molemmilla tosin, mutta huomio kiinnittyy erityisesti silkkipuseroon. Tykkään. Silkkipuseron tarve vaan kasvaa.

Janna (Ei varmistettu)

Ihana veli!!

Anna Karhubear

Veljelle terkkuja! :)

Roosa
Mangomalen

Minulta myös! Veljesi oli niin soma.

Hertta
Lilou's Crush

Tyts, sun ammatista olisi varmasti hyötyä toimistossa kuin toimistossa! Minullakin taitaa olla yksi ystävä työskennellyt serkkusi kanssa samassa firmassa, vähän siltä vaikuttaa ;)

 

tiiamonica, kiitos kovasti :) Silkkipusero on ihana. Se on ollut päällä jo nyt ihan hurjan usein!

 

Janna, eikös ole :)

 

Anna, terkut mennöö

 

..ja Roosalta kanssa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Ihana silkkipaita kerrassaan:)
Olen lukenut fragranceX:stä palautetta puolesta ja vastaan, lähinnä koskien tuoksujen aitoutta. Kuulisin mielelläni sitten kokemuksiasi kun Warm Cotton saapuu.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kiitos kiitos :) Ja veljelläni on ollut positiivisia kokemuksia, ja tuo nenä kyllä tuntee feikin ;) Mutta toivotaan, että itselläni käy yhtä hyvä tuuri, ilmoittelen kun puteli saapuu!

NinaVee
Väreilyjä

"Ei neljä vuotta vielä puumaa tee!" :D :D Oli kiva taas nähdä! :)

Hertta
Lilou's Crush

NinaVee, HAHHAAA :D niin oli! Pian taas!

Vierailija (Ei varmistettu)

Näytät upealta samoin kuin veljesikin! -O

Hertta
Lilou's Crush

vieralija, voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi!

a (Ei varmistettu)

Itselläni on fragranceX:stä ainoastaan positiivista kokemusta. Pari kertaa olen sieltä tilaillut ja omalla kohdalla sekä tuotteet että toimitus saa kyllä kiitosta. Hurvaava veli sulla kyllä, ja ihana olet itsekin :)

Kotikisu (Ei varmistettu)

Mulla on FragranceX:stä useampi hyvä kokemus, mutta nyt pari viimeisintä kertaa ovat olleet negatiivisia. :(

Ensimmäisellä kerralla odotin pakettia kaksi kuukautta ja ehdin jo kyselläkin sen perään (johon sain automaattivastauksen, jossa oli pelkkää ympäripyöreää liibalaabaa), kunnes sieltä tuli viesti, että paketti on palautunut heille takaisin ja he palauttavat rahat. Uskalsin tilata sieltä vielä toisenkin kerran ja sitä pakettia odotin kolme kuukautta, jonka aikana laitoin kaksi viestiä liikkeeseen, joista toisessa pyysin palauttamaan rahat (ja sain molempiin viesteihin samanlaiset automaattivastaukset, kuin ekallakin kerralla). Rahoja he eivät olisi palauttaneet, ellen olisi tehnyt reklamaatiota Luottokunnalle ja saanut niitä sitä kautta pois. Enää en varmaan uskalla tilata tuolta mitään, mikä todellakin harmittaa, sillä valikoima on tosi kattava ja hinnat yli puolet halvempia, kuin Suomessa! :(

Toivottavasti sun tilaus sujuu paremmin! :)

Hertta
Lilou's Crush

A, hih, kiitos kovasti :) ja kiva kuulla hyviä kokemuksia! Sain itse melkein samantien viestin että matkalle läks oma pulloni.

Kotikisu, ei vitsi miten huonoa tuuria! Hyvä että olit sinnikäs, ja luottokorttitilauksissa on tosiaan tuo etu, että omansa saa takaisin kun on todistusaineistoa esitellä. Kerron sitten täällä, kuinka kävi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.