GAP ja BananaRepublic shippaa Suomeen

Lilou's Crush

 

Sattuipa silmiini uunituore uutinen, että sekä Banana Republic että GAP shippailee UK-putiikistaan myös Suomeen! Toimitus Suomeen rajoitetun ajan vain 6 puntaa, ja lisäksi meilikirjeen tilauksella saa hinnasta veks 15%. Hyvä rohkaisutuuppaus tilauksen suuntaan, siis.

 

Banana Republicilla on usein kivoja kenkiä ja muuta äksessöriosastoa (kenkiä en muuten verkkokaupasta ensi katsomalla bongannutkaan), ja GAP:ista hankittujen muutamien lastenvaatteiden laatuun olen ollut kovasti tyytyväinen, samoin omiin perustrikoopaitoihini -joita muuten kannattaa kokeilla hankkia sitten alennusmyynneistä varsinkin.

Kommentit

Hampaat irvessä

Kivaa! Gapilla on kuulemma myös kivoja äitiysvaatteita. Mamalicious- ja H&M-laatu ei oikein vakuuta (tosin mamalicious yhden koon topit ovat loistavia ja h&m:n mammafarkut istuvat kohtalaisen hyvin).

Hertta
Lilou's Crush

Nna, eiks je! Itse kömmin odotusajan pääasiassa Zaran kaksissa mammafarkuissa ja sitten omia vaatteita pahoinpidellen niin, että esim. farkut pidin auki, vyöllä vain sitten sen verran laitoin kiinni, että pysyivät ylhäällä ;) -päälle toki sitten piiiiitkä toppi. henkkamaukan mammaosastolta olen ostanut yhden aivan ihanan paida, mutta se tuhoutui täysin ekassa (hieno)pesussa. Se sitten siitä... Tuota mamaliciousta ei silloi vielä ollutkaan kuin tosi pieni valikoima stokkalla, eli siitä mulla ei ole kokemusta, uudet mallit näytti kivoilta! Myös Topshopissa ja Asoksella on muuten mammavaatteita, jos et ole vielä törmännyt :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.