H&M goes conscious

Lilou's Crush

Lisää kivoja H&M-uutisia tupsahti postilaatikkoon:

Liike lanseeraa huhtikuussa uuden Conscious Collection-malliston osana panostuksestaan kestävään kehitykseen. Malliston vaatteet on valmistettu luomupuuvillan lisäksi tencelistä ja kierrätetystä polyesterista (jota on muutenkin ollut H&M:n valikoimissa näkyvillä viimeaikoina). 

Ja mikä hienointa, mallisto ei jää tähän, vaan jatkoa seuraa.

 

 

 

 


 

Kommentit

kaitaliina (Ei varmistettu)

Ihana! Koskas tuo mallisto mahtaa tulla myyntiin?? Tuo pehmoinen puuvilla olisi varmasti ihanan tuntuista ihoa vasten.

Hertta
Lilou's Crush

14.4 pitäisi malliston saapua kauppoihin :) Siitähän se sitten jo ihan kesä alkaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan siistiä, mutta mun mielestä vaateketjun pitäisi tehdä kaikki vaatteensa "tiedostavasti", ei vain yhtä sivumallistoa. Toihan vaan lisää ketjun ympäristökuormitusta, kun kaikkien muiden vaatteiden lisäksi tehdään sitten tuollainenkin kokoelma. Parempi tosin ees muutama järkevästi tuotettu vaate kuin ei yhtään. Toivotaan, että vaatteet on tuotettu raaka-aineiden ympäristöystävällisyyden lisäksi muutenkin eettisesti. Jos näin ei ole, malliston nimi on lievästi kuluttajaa harhaanjohtava.

Hertta
Lilou's Crush

No näinhän se on -niin juuri toimittaisiin täydellisessä maailmassa, ja toivottavasti joskus sinne päästään. Ilahduttaa minua tämä pienikin pisara valtameressä, ja vallalla oleva trendi tehdä hyvää, olkoonkin osaltaan markkinoinnillinenkin kikka. Mitä isot edessä, sitä toivottavasti suuri määrä pieniä perässä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.